janemba Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Witam Dziś podczas korzystania z laptopa nagle wszystko ściemniało. Po prostu jest teraz ciemno, nic nie widać, no może ciut jak się przypatrzy. Nie wiem co robić, jak się za to zabrać, czy w ogóle cokolwiek robić, w końcu to laptop. Konfiguracja sprzętowa to: sempron 3400+, dysk 100gb, pamięć 1024ddr2 667, no i grafika GeForce 6100. Posiadam system ubuntu 8.04 LTS. Dajcie jakieś rady, laptop strasznie jest mi potrzebny, zwłaszcza teraz... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 poszly w nim świetlówki (na 99%) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janemba Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ale coś widać. A jeśli poszły te świetlówki to orientujesz się może ile będzie wynosił koszt naprawy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 masz tam matryce 15 czy 15,4 (panorama) sam raczej świetlówek nie wymienisz, musisz poszukać jakiegos serwisu notebooków w swoim mieście lub w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janemba Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 15,4 panoramiczny. Pójdę tam gdzie kupowałem, żeby tylko nie wyszło mnie to tyle ile za nowego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 na allegro widziałem wymieniają swietlówki za 20 zł, wiec drogie to nie jest wymiana całej matrycy (jeśli wymiana świetlówki się nie uda) to koszt rzędu 350-600 zł zależy skąd masz matryce (allegro - mozna dostać za 350 zł nawet) i to czy sam ją wymienisz czy zrobi to jakis serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Sprawdź inwerter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...