cyrano666 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Polacy najlepsi http://wiadomosci.tvp.pl/wiadomosci/9,2003...32835103.strona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 jestem informatykiem w firmie posiadajacej 36 oddziałów na terenie całego kraju, serwisuję równierz przemysłowe komputery typu delem oraz vibend - czekam na oferty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no no no oby tak dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Powiem tylko WOW :twisted: 8) . I jeszce dodam, ze z.a.j.e.b.i.s.c.i.e im zazdroszcze, chcialbym byc taki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 8O na brak ofert pracy nie powinni raczej narzekac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 WOAH!!!!!!!!!! 8O 8O 8O Brawo brawo! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 "Myśmy zrobili dziewięć zadań" ale wygadani to oni nie sa ;) zeby nie bylo: gratuluje panom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 w kraju jest tylu utalentowanych ludzi , no nic nie ma pieniedzy na ich utrzymanie ... zdobywaja wyksztalcenie i uciekaja ... ok odbieglem troche od tematu ale taka wlasnie mysl nasunela mi sie .. ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 graulacje dla polaków:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Ciekawe jak ja bedę miał z praca pos studiach (i może w trakcie) - jednak ja w takim konkursie nie miałbym dużych szans. (No tak, ale ja progrmuje dopiero ok. miesiąc - pogadamy za rok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 polacy the best :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 polacy the best :)michalak jest polakiem wniosek - to michalak jest debest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 No no fajnie :) wreszcie odnosimy jakies sukcesy ;-). Takie cos motywuje do nauki jakby nie bylo np mnie :) hehe chociaz watpie zebym byl tak kiedys tak dobry jak oni no ale zobaczymy ;) wszak dla chcacego niema nic trudnego :P. Gratulacje do potegi entej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 polacy the best :)michalak jest polakiem wniosek - to michalak jest debest :D heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 polacy the best :)michalak jest polakiem wniosek - to michalak jest debest :D heh lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 w sumie to jestem ślązakiem .... ale grzesio allways ROX !!! BTW spoko podpis, thx za pomysł - jutro sobie zapodam: ______________ w w w . m o n g o t t e a l i e n . p r v . p l ___________ bo mi ostatnio fox linka na stronkę potraktował jako reklamę :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mac ci kolesie musza byc genialni........ zajebiscie tylko pogratulowac im... ciekawe jak jeden kolo radzi sobie z studiowaniem informatyki + matmy na UW :/ pewnie nie odrywa sie od nauki =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 BO ONI SĄ Z POLSKI A POLSKA TO ZAJBIESTY KRAJ !!!!!!! :D |PPPPPPPPPPPPPPPPPPP |OOOOOOOOOOOOOOO |LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL |SSSSSSSSSSSSSSSSSSS |KKKKKKKKKKKKKKKKKKK |AAAAAAAAAAAAAAAAAAA | | | | | Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 LuKaSeKbP: powinieneś zapytać ile kolesie miesięcznie kasy na kox wydaja ;-) szkoda, że nie wyglądają na typowych kujonów - brakuje im przedewszystkim doopnych bryli i zestawu tablic matematycznych w kieszonce bluzy. ja w wolnych chwilach spotykam się z du.pami i chodzę na browar a ci doskonale wykształceni, młodzi ludzie szukają końca liczby PI. oby nie popadli w skrajność i jakiś obłęd jak co niektórzy geniusze ( patrz film PI ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 . oby nie popadli w skrajność i jakiś obłęd jak co niektórzy geniusze ( patrz film PI ) :D podobno fajnie byc pielegniarka, bo zawsze jest sie z bezpiecznej strony strzykawki. Jesli chodzi o wiertarke, ten film udowadnia ze nie ma ona bezpiecznej strony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Pogieło was z tymi podpisami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 A niech tylko Lisek się dowię to was swym ogonkiem ubije !! :) A Marco to wogóle ... przeprogramuje mam mózgi ;) ehehehe Bez przesady!! Zmieńcie te opisy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Was to chyba z tymi co tam na dole macie to was po***bało kapujecie ludzie :?: :!: :?: :!: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Was to chyba z tymi co tam na dole macie to was po***bało kapujecie ludzie :?: :!: :?: :!: :?:cicho tam, nowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Cicho tam zawansowany hehehe :D (tylko zartowalem hehe :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 polacy the best :)michalak jest polakiem wniosek - to michalak jest debest :D heh lol hueh najs najs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 no coz uczyc sie dobrze i mozna tez zrobic kariere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 szkoda ze na hardware nie ma takiego popytu :/ ... bo to jest zabawa. Siedzenie przed monitorem i pisanie czegos caly czas mnie osobiscie nie jara.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 A jam siem cionglem uczem tej informatyki. I czasem mam dosyc, ale w zyciu lepiej robic to co sie lubi :). Jak uslyszycie ze jakis student informatyki zmarl z wycienczenia przy kompie, to bede ja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 no trzeba im pogratulowac, wyprzedzili wszystkie uznane uniwersytety na swiecie, obysmy juz zawsze byli no. 1 w tej kategorii:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...