Gość dragonlore Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 dawno zapowiadana gra od Lucasart powoli zmierza do wydania poniżej kilka fajnych filmikow ktora pokazuja niezla grafe i rozpierduche a przede wszystkim nowy rewolucyjny system destrukcji otoczenia story,wywiad +gameplay trailer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 gameplay z dema wersja ps3 gameplay kurcze nawet mi sie podoba :) ps.Costi albo inny moder,dorzucie gre do listy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 gameplay z dema wersja ps3 gameplay kurcze nawet mi sie podoba :) bo nie grales w to demo. koncepcja fajna, wykonanie koszmarne. moim zdaniem nie warto tracic czasu na sciaganie tego dema. ale to tylko moja opinia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 No zagrałem w demko na XO i jakoś mną nie zachwyciło. Może i patenty z podnoszeniem/obniżaniem terenu są niezłe ale jako całość jakoś mnie nie przekonuje. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Przesadzacie. Skonczylem demko i calkiem przyjemnie sie w to gra (acz nie na tyle by leciec do sklepu i kupowac :D ). No i przynajmniej choc troche odchodzi od schematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Mnie też ta gra niczym nie zaskoczyła. Przeszedłem demko i zapomniałem. Nie oznacza to, że nie można zagrać w demko. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 W pewnym momencie demka można dopaść takie stacjonarne działko - spróbujcie nim strzelać w stworzone przez siebie górki. Śmiech na sali. Niby sypią się 'wióry', co z tego, górki topnieją (dosłownie) jak śnieg. Żal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Nie podzielam waszego zdania. Gra się naprawdę świetnie, modyfikacja terenu oraz ingerencja granatami w kontrukcje budowlane :) oprócz tego że zrywają kask z głowy to na dodatek są sporym powiewem świeżości w grach tego typu. Napewno zaopatrzę się w pełną wersję bo gra się świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 mi rowniez podobalo sie demo grafa bardzo przyjemna,fajne kostiumy herosa jak i wrogow-przypominaja troche te z Mass Efect,mozliwe ze byly nimi zainspirowane. grywalnsoc tez na wysokim poziomie, gra warta uwagi jako uzywka lub w "platynie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...