ttestadura Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Po instalacji windy xp komputer karze mi wibierac za karzdym razem po restarcie ktory system chce uruchomic ( jeszcze przed pojawieniem sie okna logownia) . Wszystko niby było by ok gdyby nie to ze mam tylko jeden system zainstalowany . Jak moge sie pozbyc tej przypadlosci ? prosze o pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 PPM na Mój komputer -> Właściwości -> Zaawansowane -> W sekcji Uruchamianie i odzyskiwanie kliknij Ustawienia -> W oknie które się pojawi kliknij Edytuj i usuń z otwartego pliku linijkę, dotyczącą systemu, którego już nie masz.. Ewentualnie w razie problemów z identyfikacją właściwego systemu Przed kliknięciem Edytuj wybierz z listy roziwjanej domyślny system i odtickuj Czas wyświetlania listy systemów operacyjnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...