basik Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Witam. Czy mogl by mi ktos powiedziec czym moge odtworzyc cos takiego: Jest to film zgrany z plyty Blu-ray. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Witam. Czy mogl by mi ktos powiedziec czym moge odtworzyc cos takiego: obrazek Jest to film zgrany z plyty Blu-ray. Powinny wystarczyć te kodeki: http://www.download.net.pl/9189/Matroska-Pack-Full/ i dowolny odtwarzacz, np. SubEdit-Player Edytowane 31 Maja 2008 przez rmvbhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Z plikami TS full HD radzi sobie VLC player (można doinstalować cccp). ps. matroska to raczej do mkv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 VLC media player nie bardzo chce to lyknac. W innych odtwarzaczach idzie mi sam dzwiek. Cccp zainstalowane. Czego mi brakuje ? Z mkv nie mam problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 CoreAVC probowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jeśli płatne programy też Cię interesują to Corel WinDVD9 z obsługą Blu-ray powinien sobie z tym bez problemu poradzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) Sciagnalem wersje trail tego Corela. Klykam na zrodlo --- > otworz z pliku i zaznaczam IMAX.Blue.Planet.Blu-ray.REMUX.1080P.VC-1.TrueHD.DD51.F_Silu.DISK1.ts. Niestety, zadnej reakcji, program stoi. Nie wiem juz, czy zrodlo z tym filmem jest skopane czy moj win. ------------pozniej--------------- Zrodlo z filmem jednak dobre. Sprawdzilem na linuxie, wszystko pieknie chodzi na niezawodnym mplayerze :) Ehh win.... Edytowane 2 Czerwca 2008 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nie jestem pewien czy wersja trial ma obsługę blu-ray, możliwe też, że masz coś z winem bo VLC player też sobie powinien poradzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Sciagnalem wersje trail tego Corela. Klykam na zrodlo --- > otworz z pliku i zaznaczam IMAX.Blue.Planet.Blu-ray.REMUX.1080P.VC-1.TrueHD.DD51.F_Silu.DISK1.ts. Niestety, zadnej reakcji, program stoi. Nie wiem juz, czy zrodlo z tym filmem jest skopane czy moj win. ------------pozniej--------------- Zrodlo z filmem jednak dobre. Sprawdzilem na linuxie, wszystko pieknie chodzi na niezawodnym mplayerze :) Ehh win.... http://www.google.pl/search?hl=pl&q=mp...=Szukaj&lr= tym pojdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nie poszlo... Znaczy poszedl sam dzwiek. Film juz obejrzalem na linuxie, i nie chce mi sie juz motac z kodekami na windowsie, bo to widze czeski film :) . Dzieki panowie za pomoc. Mysle ze topic do zamkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilSWAT Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 PowerDVD w wersji 7,3 ma możliwość odtwarzania filmów BlueRay z dysku, w wyższych wersjach ta opcja została zablokowana (piractwo). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...