wektork Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 jak to wylaczyc? co chwila mi sie wlacza ctrl shift ctrl alt... pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Przeczytac tekst z okienka ktore sie wyswietla i zastosowac sie do instrukcji tam podanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wektork Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 problem w tym ze w wyniuku zlosci gdy mi wyskoczylo okienko na wyszstkich opcjach dalem off... okienko sie nie pojawia, ale klawiature mi podmienia. jak mam recznie wejsc do tego okienka? dobra znalazlem w panelu sterowania dalej nie rozumie jak to wylaczyc... odznaczylem wszystko co sie dalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Poszukaj ticka z opisem 'użyj skrótu' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wektork Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 no ale wszystko mam odznaczone a co chwila mi sie przelacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Ale co dokładnie Ci się przełącza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wektork Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 no wlacza mi sie co chwila ctrl + shift - w grach to normalka ale czesto mi sie to zdarza gdy grasuje po necie i to strasznie denerwuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico26 Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 no wlacza mi sie co chwila ctrl + shift - w grach to normalka ale czesto mi sie to zdarza gdy grasuje po necie i to strasznie denerwuje Jesli instalujesz poprawki do XP (zakładam, że o tym systemie mówimy) przez Autopather to tam jest opcja "wyłącz klawisze trwałe". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wektork Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 mam cos takiego "wylacz klawisze trwale, gdy dwa klawisze wcisniete jednoczesnie' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wektork Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 wywalilem jezyk polski z komputera , teraz juz jest dobrze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...