kobus Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 wlasnie takie pytanko mam czy by nie mozna bo mam roller coaster tycoon 2 i po ang :( qrcze a moze ktos by mi pomogl w spolszczaniu tej giercy superowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 A msh czas na to? Przecież musish szukać 1700+ dla siostry bo ci 2700+ zabiorą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Tzn. na pewno w części gier się da (np. w całej serii Europa Universalis był otwarty dostęp do plików m.in. z nazwami jednostek i budowli). Czy w Rollerze się da - nie wiem, ale chyba była polska wersja, więc może lepiej ją sobie załatwić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 W większości gier sie da, tylko czasem trzeba użyć dekompilera np. do gier Blizzarda używa się win mpq. Zdarza się jednak, że zwykły notatnik wystarcza. Ale jest tyle roboty, że radziłbym odpuścić - chyba, że nie chcesz wszyskiego przerabiać. Ale ucz się angielskiego - ja robiłem odwrotnie niż ty - przerabiałem Warcrafta 3 z wer PL na ENG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Powodzenia. Jak juz znajdziesz pliki z tekstem, to zaleznie od jego ilosci i dokladnosci/wiernosci przekladu moze ci to zajac tydzien- miesiac (albo wiecej) Ja tlumaczylem parodie terminatora (4min16sek) i zajelo mi to 2 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 pamietam jak zmienialem lng w ufo 2 heheh marnie skonczylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 hmm da w tej grze na moje 0ko sie da :> kombinuj... czasochlonne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Jest takie cuś jak Restorator - pokombinuj Kumpel kiedyś spolszczył Duke Nukem 3D - Devestaror przemianował na napie.rdala.tor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ja keidys...oj dawno probowalem sobie pierwsza cywilizacje spolszczyc ale po kilku godzinach dalem sobie spokoj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ja sobie kiedyś na Amidze Dungeon Mastera spolszczyłem :D wystarczyło jakiegoś disk editora odpalić i poszukac napisów ;) dumny z siebie byłem że hoho :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...