bociczek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Tak jak w temacie. Jaka mobo do ~150zł (o ile będzie lepsza od mojej w tej cenie ;) ) http://www.allegro.pl/item368112575_msi_k9..._wyprzedaz.html - to jest dobra płyta, czy sprzedawca się tylko pozbywa z magazynów crapu? Edytowane 1 Czerwca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Jesteś pewien że ten twój x2 robi te 3ghz, bo może szkoda wymieniać płytke jak nic do niej nie masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 @ bociczek Zobacz gdzie ta płyta ma 24pin :roll: Ja bym brał to sądzą po opiniach internautów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Jesteś pewien że ten twój x2 robi te 3ghz, bo może szkoda wymieniać płytke jak nic do niej nie masz. 2,8 robi na def vcore, więc myślę, że 3.0 zrobi na troszkę wyższym :wink: . @ ManhunT Kumpel chyba ma tą mobo, to mu powiem, że mamy podobne, a mi trzeba tą, bo ma lepsze ułożenie slotów i wymienimy :D (on się mało zna), a jak nie to najwyżej opchnę swoją i dołożę te 70zł :). Edytowane 1 Czerwca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Gigabyte GA-MA69VM-S2 w tej cenie tylko to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Gigabyte GA-MA69VM-S2 w tej cenie tylko toFajne mobo, ale odpada, bo mam 9600GT z dwuslotowym chłodzeniem, a potrzebuję 2xPCI... Ta wcześniejsza była fajna i się chyba nanią skuszę ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) Tak jak w temacie. Jaka mobo do ~150zł (o ile będzie lepsza od mojej w tej cenie ;) ) http://www.allegro.pl/item368112575_msi_k9..._wyprzedaz.html - to jest dobra płyta, czy sprzedawca się tylko pozbywa z magazynów crapu? Jak nie musi być am2+, to tylko kn9. Wrrr, nie zauważyłem wcześniejszego posta. Edytowane 2 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jak nie musi być am2+, to tylko kn9. Wrrr, nie zauważyłem wcześniejszego posta. Że niby się nadaje ta mobo do kręcenia? Bo jak tak to mi tam pasuje układ slotów ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) Że niby się nadaje ta mobo do kręcenia? Bo jak tak to mi tam pasuje układ slotów ;). Ta KN9, którą podałeś, nie ma nic wspólnego z KN9, którą ma na myśli leborg. Legendarna KN9 oparta jest na nforce 4, a ta ma nforce 550. Bierz GA-MA69G-S3H, powinna ci wystarczyć. Szkoda, że zależy ci na dwóch PCI, foxconn 690G osiąga 340 HTT, a cena od 120zł. test na e-gieldzie: http://egielda.com.pl/?str=art&id=1700-18 Edytowane 2 Czerwca 2008 przez Gi3r3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...