Gość dragonlore Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Nadchodzi nowy "symulator"(aircraft) od Ubisoftu,w ponizszym gameplay'u pokazano naprawde bardzo udana grafe,olbrzymia widocznosc terenu,swietne efekty czy chyba nawet wolumetryczne chmury,do tego wprowadzono nowe ujecie z dalekiej kam co ma ulatwic walkie z wrogiem. ogolnie dobra alternatywa na AC :) gameplay 1 gameplay 2 ps.gra ma zasuwac w stalych 60 fps Edytowane 1 Czerwca 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Symulator ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Symulator ? :blink: jakby nie bylo symuluje lot samolotu :lol2: -a ze jak zwykle pewnie wyjdzie z tego jakas mieszanka .no coz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 nie orientuje się ktoś ile ta gra będzie zajmować , demo oczywiście? Bo nie wiem ile mam robić miejsca na dysku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Troche ponad 700MB, gra calkiem fajna, kupie raczej fulla bo nie gralem w zadne 'samoloty' od czasu JSF. Arcadowe podejscie jest musem na konsoli, chce sie rozerwac a nie czytac 600 str manual :D. Zwlaszcza podoba mi sie opcja grania w coop, zupelnie jak Top Gun tylko z kumplem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Ja też trochę pograłem, ogólnie fajna gra, tylko nie odpowiada mi ten tryb pomocy po wciśnięciu 2x LT lub RT, dziwna kamera wtedy jest :/ Ogólnie gra fajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Dla mnie to demo pokazuje wyłącznie jedno- do Ace Combat 6 ta gra nie ma, nomen omen, startu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 13 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 W sumie wszystko fajnie ale wyłączenie "pomocy" przełącza w taki widok że czasami wielkie g.. widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 (edytowane) Nie rozumie tego dema, cisnę ten start na ekranie tytułowym i... pupka, nic się nie dzieje. Tyle sobie pograłem. edit: ok zagrałem. Pierwsze za co bym dał ubisoftowi w łeb, to za framedropy podczas wybuchów... i w sumie nie tylko bo gdy ucieknę w chmury gra normalnie u mnie chrupie. Tryb pomocy bardzo fajny, da się to ogarnąć i można nie źle wymanewrować oponenta, przynajmniej numer z "drifftem" całkiem ok. Cała reszta, to dla mnie AC6, nie czytałem nigdzie jak tam z misjami w fullu, ale jeśli ok, to nie pogardzę;] Edytowane 15 Lutego 2009 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...