KaxxL Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Witam Mam tylko jedno konto a i tak kaze mi je wybierac zamiast na nie logowac ;/ Jak to wylaczyc? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 było start->uruchom : control userpasswords2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 no mam ale co dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 klikasz na swojego uzytkownika i odznaczasz "aby uzywac tego komp......" zastosuj i masz nie ten dzial chyba, powinno isc do oprogramowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dzieki tak zrobilem i dziala Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...