Skocz do zawartości
Wodzirej¨

Klawiatura I Touchpad Nie Działają - Laptop

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Mam poważnie wnerwiający problem w moim laptopie (Packard Bell Easynote W7620) i już staje na głowie bo nie mam pojęcia jak by go naprawić.

W laptopie nie działa klawiatura choć jest menedżerze urządzeń to jednak z błędem:

[sCREEN - klik]

Ale najlepsze jest to, że gdy naciśnie sie obojętnie który przycisk na klawiaturze to od razu przestaje działać TouchPad. Wtedy to już nie pozostaje nic innego jak wyłączyć i włączyć laptopa. Owszem, można podlaczyc myszkę i klawiaturę na USB, które działają ale to niezbyt wygodne przy korzystaniu z laptopa.

Reinstalacja klawiatury nic niedane, za każdym razem żółty wykrzyknik jest widoczny.

Może ktoś mi pomoże bo już staje na głowie i nie wiem co zrobić. Strasznie uciążliwe jest korzystanie z laptopa bez klawiatury. A jeszcze gorzej jest pisać przy użyciu klawiatury ekranowej i TouchPada :blink:

Edytowane przez Wodzirej¨

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w biosa nie wchodziłem bo jak skoro klawiatura nie działa.

A co do serwisu to ja już żadnemu nie ufam - tam pracują naciągacze i niestety wszystko trzeba robić na własną rękę. Ja już wole mieć niesprawny komputer niż oddac go w cudze ręce na kilka-kilkanascie dni (a wiem co mowie bo serwisy już wiele razy mnie oszukiwały).

Edytowane przez Wodzirej¨

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi