Wodzirej¨ Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Witajcie. Mam poważnie wnerwiający problem w moim laptopie (Packard Bell Easynote W7620) i już staje na głowie bo nie mam pojęcia jak by go naprawić. W laptopie nie działa klawiatura choć jest menedżerze urządzeń to jednak z błędem: [sCREEN - klik] Ale najlepsze jest to, że gdy naciśnie sie obojętnie który przycisk na klawiaturze to od razu przestaje działać TouchPad. Wtedy to już nie pozostaje nic innego jak wyłączyć i włączyć laptopa. Owszem, można podlaczyc myszkę i klawiaturę na USB, które działają ale to niezbyt wygodne przy korzystaniu z laptopa. Reinstalacja klawiatury nic niedane, za każdym razem żółty wykrzyknik jest widoczny. Może ktoś mi pomoże bo już staje na głowie i nie wiem co zrobić. Strasznie uciążliwe jest korzystanie z laptopa bez klawiatury. A jeszcze gorzej jest pisać przy użyciu klawiatury ekranowej i TouchPada :blink: Edytowane 1 Czerwca 2008 przez Wodzirej¨ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 W biosie działa? Jesli nie to lapek na serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzirej¨ Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) No w biosa nie wchodziłem bo jak skoro klawiatura nie działa. A co do serwisu to ja już żadnemu nie ufam - tam pracują naciągacze i niestety wszystko trzeba robić na własną rękę. Ja już wole mieć niesprawny komputer niż oddac go w cudze ręce na kilka-kilkanascie dni (a wiem co mowie bo serwisy już wiele razy mnie oszukiwały). Edytowane 1 Czerwca 2008 przez Wodzirej¨ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos1 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Spróbuj nacisnąć jednocześnie Fn F7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...