Ojcze Samotni Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Marzy mi się coś małego, takiego typu: aerocool-m40-black aerocool-aerocube-czarna aplus-case-blockbuster i nasuwa się pytanie czy zmieszczę tam wszystkie graty? Nie mam wielkich wymagań, płyta micro-atx napewno wejdzie, w końcu do tego jest ta buda. Ale czy Audigy 2 a co najważniejsze może kiedyś jakaś normalna grafa typu 8800 GT lub z czasem nowsza zmieści się bez problemu do środka? I czy jest sens, czy nie będzie z uwagi na ciasnotę po prostu za gorąco? Ewentualne propozycje innych maleństw mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Marzy mi się coś małego, takiego typu: aerocool-m40-black aerocool-aerocube-czarna aplus-case-blockbuster i nasuwa się pytanie czy zmieszczę tam wszystkie graty? Nie mam wielkich wymagań, płyta micro-atx napewno wejdzie, w końcu do tego jest ta buda. Ale czy Audigy 2 a co najważniejsze może kiedyś jakaś normalna grafa typu 8800 GT lub z czasem nowsza zmieści się bez problemu do środka? I czy jest sens, czy nie będzie z uwagi na ciasnotę po prostu za gorąco? Ewentualne propozycje innych maleństw mile widziane. audigy powinna, ale co do 88gt to jakos watpie w to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 przydała by mi się podobna obudowa tyle że fajnie jakby pomieściła normalnego ATX'a... szukam poprostu mobilniejszego rozwiązania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 do M40 i aerocube możliwe że wejdzie nawet 8800gt ... zasilacz ATX montowany jest nad częścią w której jest mobo i karty rozszerzeń... na pewno wejdzie każda karta która nie wystaje poza mobo mATX na długość ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...