dark_zero Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jako że to mój 1 post chciałbym się przywitać Siema, a teraz do rzeczy Właśnie stoję przed wyborem pamięci 2x1GB Które będą lepsze do OC http://www.allegro.pl/item375027780_crucia...gmh_micron.html czy http://www.allegro.pl/item370286358_mushki...12_wys_6zl.html Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jeslli cruciale sa dwustronne (male prawdopodobienstwo), to beda lepsze. Jesli jednostronne, to OC porownywalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jeśli hardkor OC to IMO BallistiX'y ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_zero Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Cruciale są jednostronne, wiem bo dzwoniłem :wink: słyszłem że cruciale często padają?? prawda? Ile mniej więcej mogą te mushkiny wyciągnąć przy cl5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 W sumie cruciale powinny się nieźle kręcić bo dostają najlepsze microny. Chyba właśnie crucial do microna należy. Balistixy byłyby ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ale nie jednostronne. Popytaj o dwustronne MaSella, 71proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Cruciale są jednostronne, wiem bo dzwoniłem :wink: słyszłem że cruciale często padają?? prawda? Ile mniej więcej mogą te mushkiny wyciągnąć przy cl5 1100-1150 ? Zależy od napięcia ;] Cruciale (jednostronne) i muchy będą się kręciły bardzo podobnie. Jeśli hardkor OC to IMO BallistiX'y ;) W sumie cruciale powinny się nieźle kręcić bo dostają najlepsze microny. Chyba właśnie crucial do microna należy. Balistixy byłyby ok.Kiedyś tak - teraz nie, bo już nie pakują do pamięci D9GMH/GKX :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_zero Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Panowie mam jeszcze taki problem 1.Mam marną płytę na am2 :sad: której maksymalna częstliwawośc szyny pamięci wynosi 800mhz, czy da się na niej uruchomić pamięci o częstotliwości 1066? 2.Po wakacjach kupuję asusa p5k pro ktróry ma maksymalną szynę pamięci 1066mhz, czy da się na nim podkrcić pamięci np. do 1200mhz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) wszystko się da, tyle czy będzie stabilnie ;> Edytowane 4 Czerwca 2008 przez Piwor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Panowie mam jeszcze taki problem 1.Mam marną płytę na am2 :sad: której maksymalna częstliwawośc szyny pamięci wynosi 800mhz, czy da się na niej uruchomić pamięci o częstotliwości 1066? 2.Po wakacjach kupuję asusa p5k pro ktróry ma maksymalną szynę pamięci 1066mhz, czy da się na nim podkrcić pamięci np. do 1200mhz? Powinno byc ok,to,ze mobo "niby"obsluguje 1066Mhz to nie znaczy,ze pamieci nie poleca wiecej,moje DFI tez ma support 800Mhz a Ballistixy 1066 robia pod 1280 ;) Co do Cruciali to nie produkuja juz pamieci na D9GMH i nie beda tego robic.Obilo mi sie o uszy,ze ma wyjsc jeszcze jakas limitowana edycja tak jak bylo z AE czy Lanfestami,ale kiedy nie wiem. Takie kosci mozna znalesc raczej prywatnie u jakis userow(np.u mnie,MaSella i innych uzytkownikow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_zero Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jakie jeszcze ramy 2x1GB są warte kupna do 200zł z przesyłką?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ciezko cos znalesc w tej cenie,moze jakies goodramy pro,albo jakies uzywki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_zero Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 W tym tygodniu chcę zamówić kostki Czy cruciale http://www.allegro.pl/item375027780_crucia...gmh_micron.html to najlepszy wybór w tej cenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) ja tam jestem z muszek SP2+ zadowolony B-) śmigają ponad 1000 na niskim napięciu już od kilku miesięcy i zero problemów, do użytkowego oc jak znalazł :) Edytowane 10 Czerwca 2008 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 W tym tygodniu chcę zamówić kostki Czy cruciale http://www.allegro.pl/item375027780_crucia...gmh_micron.html to najlepszy wybór w tej cenie?? po co przeplacac,ale pweni juz kupiles ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_zero Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 po co przeplacac,ale pweni juz kupiles ;)Jeszcze nie kupiłem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destroy Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 podczepię się pod temat Crucial BallistiX vs Transcend Axeram vs OCz reaper ? , które wybrać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 BallistiX'y na D9GMH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 lub reapery na D9GMH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Lub Transcendy na GMH + przeflashować SPD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Heh 3 odpowiedzi 3 rozne zdania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Trzy różne zdania a jeden sens, oby na D9GMH :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Otoz to choc ja bym celowal w ballistixy albo reapery ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omkosmok Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Pomyśl nad tymi: #1 Wybaczcie za zamieszanie z tym drugim komplecikiem, ale właśnie skończyła się aukcja. Myślę jednak, że i tak te Super Talenty sprostają Twoim wymaganiom ;) Edytowane 24 Czerwca 2008 przez omkosmok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Hmm,drugi link jest do czegos innego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja się dołączę, warto zmieniać Cruciale Ballistix Tracer PC8500 na Mushkin XP 8800 (1100 Mhz)? Dodam że Mushkin to 2x2GB Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez OS7RY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtriX Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ja mysle, ze warto. Zawsze masz te 4GB i z tego co widze nie potrzebujesz jakies duzych taktowan pamieci wiec te 1100 ci w zupelnosci wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie wiadomo kiedy te Mushkiny będą wypuszczone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OS7RY Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie wiadomo kiedy te Mushkiny będą wypuszczone :) http://reactor.pl/index.php?option=com_rea...productId=41392 Co do taktowań Crucial, to teraz mam takie bo mam jednostronne i jakoś nie mogę z nich nic wycisnąć więcej. Mushkiny te co mnie interesują podobno robią takie taktowania przy Cl 55515 i napięciu 1,9 V, więc chyba mają niezły potencjał OC. Czy się mylę? Myślałem jeszcze o tych: http://reactor.pl/index.php?option=com_rea...productId=41394 Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez OS7RY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie sądzę że będą w sierpniu mushkin ma problem z uzyskaniem dostępu do nowego psc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...