Rive Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) siemka spalila mi sie plyta msi p35 neo f i teraz nie wiem jaka kupic moge wydac 200 zloty na nowa ,na kompie 8 gram w gry reszta sprzetu geforce 8800 gts 320 mb, 4 gb ramu 667 mhz raczej nie krece, procek 2,33 duo tez nie krece chociaz moze zaczne ,to doradcie jaka kupic ps zapomnialem dodac ze pod socket 775 Edytowane 2 Czerwca 2008 przez Rive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Możetaki Gigabyte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rive Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 moj brat jeszcze mi cos mowil jak mu pokazywalem jakies plyty z allegro ze na moja grafe mobasa maja za malego i nie bedzie dzialac na maksa czycos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ów Gigabyte posiada gniazdo PCI-E 16x, więc 88GTS powinien działać jak należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rive Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 dzieki to ktos jeszcze poradzi jakas plytke >? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Chyba nikt. Gigabyte GA-P31-DS3L to jedna z lepszych płytek w cenie do 200 zł. Możesz się uprzeć, polując na Allegro na mobo z p35, ale nie wiadomo, na co się trafi. Nie ryzykuj i bierz Gigabyte'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 dzieki to ktos jeszcze poradzi jakas plytke >?GigaByte GA-P31-DS3L nie obsłuży 4 dwustronnych kostek pamięci. za 210 dostaniesz GigaByte GA-P35-DS3L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rive Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 kto potwierdza to z kosciami pamieci? moj brat siedzi tutaj na forum i mowi ze szukalby cos pokroju http://allegro.pl/item374383633_ostatnie_3...00_komplet.html albo asus p5k ale ma tylko 3 fazowe zasilanie, sam posiada neo2-fr czyli jedna z najlepszych mobasow do 350zl wiec chyba nie zmysla hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 bierz tego abita albo własnie tego GA-P35-DS3L bo to prawda z tymi 4 kościami RAMu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 moj brat siedzi tutaj na forum i mowi ze szukalby cos pokroju http://allegro.pl/item374383633_ostatnie_3...00_komplet.html Mam IP35-E i mogę go polecić, ale trafiłem jakąś kijową sztukę i mam z nią trochę problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 gigabyte na P31 nie bierz bo będziesz miał problemy z pamięciami. To nie jest problem z kilkoma płytmi tylko z całą serią tych płyt. Każda P31-DS3L to ma. Szukaj czegoś na P35. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 to nie wina serii płyt Gigabyte tylko chipsetu P31... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 ip35-e jest w forumowym komisie za 170zł. imho warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rive Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 napisalem do wlasciciela icon_smile3.gif ile gwary i jaki problem byl oraz czy dostal nowa plyte czy ja spawali icon_razz.gif sprzedana.... szkoda, mowicie zeby zapolowac na ladnego abita? :) ewentualnie tego gigabyte na p35. OK to dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Tutaj masz po 200zł + wysyłka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...