werto Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Jak sądzicei czy Martyna W więła udzieł w reklamach aktimelka dla polepszenia swojego wizerunku czy chciała wspierać zdrowy tryb życia:P A może chodziło jej o kasę? A jak jest z innymi znanymi twarzami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Po pierwsze aktimel reguluje jedynie wzdecia. Po drugie za takie reklamy biorą $ i raczej dla zdrowia tego nie robia;] KASA KASA I JESZCZE RAZ PIENIĄDZE:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nie ma tu zupelnie nad czym sie rozwodzic... reklamy to dla aktorow tylko i wylacznie chalturki, zeby wiecej grosiwa wpadlo na konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nie ma tu zupelnie nad czym sie rozwodzic... reklamy to dla aktorow tylko i wylacznie chalturki, zeby wiecej grosiwa wpadlo na konto.Dokładnie, to oczywiste tak jak to że wąsy sie robią same i bałagan sam sie robi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Kasa to jest rzecz oczywista. Ale niektóry mają tyle kasy że mają pewnie też inne powody dla których biorą udział w reklamach. Myślę że to im tez może sprawiać przyjemność, szczególnie jak mają zufanie do danej marki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ale niektóry mają tyle kasy że mają pewnie też inne powody dla których biorą udział w reklamach.Taa.. 'więcej kasy' na przykład jest takim powodem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Kasa to jest rzecz oczywista. Ale niektóry mają tyle kasy że mają pewnie też inne powody dla których biorą udział w reklamach. Myślę że to im tez może sprawiać przyjemność, szczególnie jak mają zufanie do danej marki. Jasne. Martyna zasuwajaca po pseudo domach z jogurtami napewno ma mase przyjemnosci z takiej reklamy :D Edytowane 3 Czerwca 2008 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Widac to w reklamie po jej "naturalnej" minie Dzizasssss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Niektorym pewnie tez sie nudzi granie w serialach, takze dla rozrywki kreca reklamy za zus ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 o czym w ogole jest ta rozmowa? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 A Zientarski to wystąpił, żeby promować bezpieczną jazdę. Acha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ja mysle ze nasze pseudo gwiazdy doplacaja zeby brac udzial w reklamach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 taaa, słyszałem że A.Mucha będąc w USA dostała propo. zagrania w filmie MUCHA 3 czego to ludzie nie zrobia dla $ ech ;/ a to odemnie dla rozluźnienia: a propos o czym jest ta rozmowa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login666 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 A widzieliście ten wywiad z Kondratem http://klipsy.pl/Portal/840,Wideo,A_Kondrat_na_to___.html Jakoś dziwne że go ucieli aktórat wtedy jak zaczął mówić o reklamie, hmmm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ja już widziałem w tv tylko troche się inaczej kończy. Bo to co podałeś to jakieś niedorobione było :blink: Fajna reklama w sumie, jak każda z Kondratem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 a jest gdzies moze pelna wersja z zakonczeniem a nie z takim ucieciem? bo nie do konca wiem o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...