Skocz do zawartości
Arczi

Wyjście Słuchawkowe Na Audigy 2 Zs

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzisiaj stalem sie mam nadzieje szczesliwym posiadaczem Audigy 2 ZS Gold. Narazie na moich Geniusach 5000 starsznie szumi, ale sadze ze to kwestia sterowników. Sciągam TE i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. No ale nie do tego zmierzam. Karta z tyłu ma sporo wejść, podłączyłem mój zestaw 5.1. I teraz mam pytanie. Czy jeszcze z tyłu tam moge podłączyć moje sluchawki? Bo chodzi o to, ze tutaj gniazdo gdzie wpinam zieloną wtyczke i czarną jest przy sobie. A wczesniej mialem Audigy SE i one byly oddalone. Chodzi mi o to, ze zeby nie wpinać ciągle sluchawek, kupilem rozgałęziacz z takim tam kablem i mialem tak, ze poprostu kabel od sluchawek i ten zielony kabel od glosnikow wpinałem w ten rozgałęziacz i to wpinałem w zieloną dzirukę. Tutaj, jak juz pisalem dziury te są przy sobie, takze niestety ten rozgałęziacz jest zbyt szeroki i poprostu nie zmiesci sie tam, bo obok zaraz jest kabel czarny. I czy moge sluchawki wpiąc w jakąś inną dziurę z tyłu karty? Pozdro :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bede juz zakladal nowego tematu, dlatego tutaj opisze moj problem.

Sciagnalem orginalne sterowniki z linka ktorego podalem wczesniej, i kurde przy instalacji wyskakuje taki blad:

Dołączona grafika

Czemu takie cos kurde wyskakuje ? :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyłącz integre jeśli masz włączoną, usuń kartę z menadżera urządzeń odpal kompa ponownie i spróbuj jeszcze raz jak to nie pomoże to sciągnij same sterowniki ze strony creativa i najpierw zainstaluj stery, a później resztę oprogramowania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

K***a juz mnie szlak z ta kartą trafia :mur: Zainstalowalem te stery ze strony creativa i reszte programow z plyty i d.upa :lol2: :lol2: Wlaczam np. graphic equalizer no albo co kolwiek innego to pisze ze not detected i application will now exit... Normalnie zaraz mnie h*j strzeli i krew zaleje :mur: Nie wiem kurna co juz zrobic... dzwiekowa w biosie wylaczona. Dzisiaj chyba zrobie formata i zainstaluje windowsa i jak to nie pomoze to chyba rozwale te karte :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi