Skocz do zawartości
mortex

Sony Ericsson C702

Rekomendowane odpowiedzi

W drugim kwartale tego roku odbędzie się w Polsce premiera nowych telefonów SE z serii Cyber Shot - C702 i C902. Długo szukałem dla siebie telefonu i w końcu wybór padł na Sony Ericsson C702. Co przeważyło w tym wyborze? Napewno wbudowany GPS, trwała konstrukcja, klasyczny design i parę innych szczegółów. Cena sugerowana u nas, to około 1000 zł brutto, ale w chwili obecnej jeszcze nie jest dostępny na naszym rynku w oficjalnej dystrybucji.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

SE C702 na stronie producenta.

Test fona.

Potwierdzenie ceny.

Krótka demnostracja z YouTube.

Jak fonik wpadnie w moje ręce, to podzielę się wrażeniami. :wink:

Edytowane przez mortex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GPS na ekranie 2.2"? A szkło powiekszające dają w komplecie?

Słuszna uwaga, ale mnie to sporadycznie będzie potrzebne, bo z reguły i tak sprawdzam za wczasu gdzie się wybieram. :wink:

Brzydki :/ Wygląda jak te stare Eryki z serii T. Pozatym oddajcie mi joya!! Jestem jednym z nielicznych którzy bardzo sobie chwalą to rozwiązanie. I naprawdę wolę joystick niż takiego d-pada :?

Kwestia gustu. Telefon nie błyszczy designem, ale mnie pasi taki. Ma być wytrzymały (zmieniam telefony co 3-4 lata) i taki się zapowiada (recenzje i opinie użytkowników na zachodzie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie soniaki wytrzymałe są. A te joy`e to nie były złe, tylko że się psuły po jakimś czasie i to było ich wadą. A te pady co teraz są to wcale nie są złe.

A co do serii T. to np T630 był i nadal jest imho bardzo ładny. Jeden z ładniejszych telefonów jakie miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi