karol26 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) Dzisiaj kupiłem klawiature modecom mc 5002 pod usb , niestety nie moge wejść przez nią do bios-u , w biosie wlaczylem USB Legacy Support ,USB Controller i nie mam opcji usb KB support w Integrated perchep. w biosie .Da sie cos jeszcze zrobić zebym mogł wejść do biosu ( poza kupowaniem przejściówki na ps2 ) Płyta główna Msi 865PE neo2 platinium edition . Edytowane 2 Czerwca 2008 przez karol26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Poszukaj w całym BIOSie. Może być ta opcja też w innych manu. Innych możliwości nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol26 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Oj szukałem i nie znalazłem niestety , przecierz ta plyta nie jest tak stara zeby nie miec obsługi klawiatury usb w biosie.:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) Może ta płyta po prostu ma taki niedopracowany BIOS ? Moja klawiatura USB A4tech działała w BIOS nawet na rozpadającym się PC kuzyna (socketA, KT266-333, Athlon 1700+ - czyli antyk) Edytowane 4 Czerwca 2008 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...