mkskiler Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 (edytowane) Witam Właśnie dostałem płyte abita tylko jestem totalnie zieolny co do czego mogę podłączyć jakie kabel do czego... Czy któś mógł by mi pomóc Edytowane 2 Czerwca 2008 przez mkskiler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 eeee... czy ty sobie jaja robisz ? Od czego jest instrukcja ? A jeżeli nie umiesz złożyć komputera to lepiej oddaj do serwisu bo możesz coś zepsuć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkskiler Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 hmm no wiesz instrukcja jest po angielsku aja niemiecki tylko ogarniam wiec zapamiętaj że nie wszyscy ogarniją angola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 To trzeba było pomyśleć o tym wcześniej ;) A quick installation jest również po niemiecku ;) Nie sądzę żeby ktoś ci to wszystko chciał tłumaczyć ale może jednak ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos18 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 jest taki jeden, który na pewno ci pomoże, a nazywa się on... gOOgle translator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...