M79 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 jeden z najlepiej poinformaowanych/obleganych zagranicznych serwisow technologicznych jest chyba zhackowany :) http://www.theinquirer.net/?page=4 http://www.theinquirer.net UPDATE: stronka juz wyglada normalnie, a przez pare minut wygladala tak (po czym ja zdjeto ;) i teraz juz dziala): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 może tak, może nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no niewatpliwie wypisuja u siebie Public enema number one ;) chyba nie widziales tego serwisu wczesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 może tak, może nieMyszczoska wypowiedz jak zwykle :? Kolejny poscik nabity :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 może tak, może nieMyszczoska wypowiedz jak zwykle :? Kolejny poscik nabity :? Ja tez sie dołacze :) Grzesio a co ty taki zapracowany ze Cię cos nie widac na forum?? :) A co fdo temau to co jest takiego dziwnego w tej stroce :? Nie czyałem w sumie tylko troszke ja tak wybadałem z wierzchu i nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 bo juz zdjeli, zrzut ekranu jest w update 1 postu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 aaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Grzesio a co ty taki zapracowany ze Cię cos nie widac na forum?? :) A co fdo temau to co jest takiego dziwnego w tej stroce :? Nie czyałem w sumie tylko troszke ja tak wybadałem z wierzchu i nic :) Takie zycie, raz sie opierdalam , a raz musze pracowac. Ale kiedys beda do mnie mowic "Panie Profesorze" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 może tak, może nieMyszczoska wypowiedz jak zwykle :? Kolejny poscik nabity :? rozbawilo mnie to ale coz taka prawda gdyby chociaz bardziej sie wysilili ale po co powiem byle co i tyle chociaz moze bez przesady moglbyc zwykly usmieszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 grzesio znowu sie do wszystkiego dop*******, fajny sobie podpis zrobił, czepia sie mnie przy każdym moim poście. zabrali mu moderatorstwo za głupote i teraz sie wyrzywa na innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 grzesio znowu sie do wszystkiego dop*******, fajny sobie podpis zrobił, czepia sie mnie przy każdym moim poście. zabrali mu moderatorstwo za głupote i teraz sie wyrzywa na innych dopierdalam sie do glupoty, i megapostojebstwa powiedz, czy napisales kiedys cos wiecej niz tylko: lol heh niezle ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 napisałem, a co di the inquirer to nie jestem pewien czy został zhakowany bo u mnie pojawia się "błąd wyświetlania strony" sth EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 grzesio znowu sie do wszystkiego dop*******, fajny sobie podpis zrobił, czepia sie mnie przy każdym moim poście. zabrali mu moderatorstwo za głupote i teraz sie wyrzywa na innych dopierdalam sie do glupoty, i megapostojebstwa powiedz, czy napisales kiedys cos wiecej niz tylko: lol heh niezle ????? Jak ja lubie takich ludzi....dajcie mi go to bedzie po sprawie :twisted: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 napisałem, a co di the inquirer to nie jestem pewien czy został zhakowany bo u mnie pojawia się "błąd wyświetlania strony" sth EOT przestan sciemniac michalak. Napieprzasz sto postow dziennie, z ktorych wiekszosc to wlasnie takie cos jak to - zadnej tresci, same lolki i ehy a twoj podpis jest piec razy dluzszy niz wiekszosc twoich wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 mój podpis jest pisany MAŁĄ czcionką i widziałem na forum "mniejsze pospisy" zajmujące 2x więcej miejsca P.S. co cie tak interesuje treść postów, jeszcze niedawno zmieniłeś treść posta Feluk-owi , nieprzyznając się do tego i wymyślając głupie tłumaczenie że "masz niemiecką klawiature". EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 napisałem, a co di the inquirer to nie jestem pewien czy został zhakowany bo u mnie pojawia się "błąd wyświetlania strony" sth EOT przestan sciemniac michalak. Napieprzasz sto postow dziennie, z ktorych wiekszosc to wlasnie takie cos jak to - zadnej tresci, same lolki i ehy a twoj podpis jest piec razy dluzszy niz wiekszosc twoich wypowiedzi jestes tu na forum aby dokuczac innym ?? po co sie czepiasz ?? czep sie adminow lub moderow skoro to cie rajcuje........ co drugi twoj post jest to najezdzanie na innych - to twoje posty to statsiarstwo nie wnoszace nic pozytecznego na to forum , tylko robiace burdel..... :? :? :? a twoj podpis jest beznadziejny.....co chcesz nim pokazac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 mam "2.88 postów dziennie" a nie 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 najlepiej bedzie jak sie umówicie na sparing:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 grzesiu dobrze mowi a co do tej stronki to cos mi sie nie chce wierzyc wyglada to na robote jakis amatorow poprostu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...