Zenfist Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Właśnie dostałem paczkę od Revoltec a w niej nowinka - Revoltec Thermal Freeze Silver - parametry ma te same co Zalman, pudełko też. Jednak za tą samą cenę co Zalman STG1 3,5g (~25zł) dostajemy 6,0g pasty. Zalman będzie miał teraz ciężki orzech do zgryzienia w Europie :D Chyba, że przyśpieszą premierę STG2 :huh: ale nie wierzę w to jakoś B-) Edytowane 3 Czerwca 2008 przez Zenfist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Kiedy dlugodystansowy test @Mugen/UltraE? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 chcesz się podjąć? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Nie kus. Mnie Silver starczy. Pozatym musialbym dokupic TRUE [; I temperatura otocznia w wysokosci 26*C nie sprzyja testom ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 ładnie, ale chyba jest coś nie tak. # Przewodzi ciepło: Nie Czy ta pasta przewodzi prąd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 "Roboczy zakres temperatur: -50°C do +150°C" już mi się podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) ładnie, ale chyba jest coś nie tak. Czy ta pasta przewodzi prąd ? dzięki za zauważanie. Poprawione - nie przewodzi prądu Edytowane 3 Czerwca 2008 przez Zenfist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 chcesz się podjąć? :] zlapalem 5 przez 10 :rolleyes: ja bym sie chetnie podjal testu coolerow - mugen/ultraE chce kupic wlasnie pozadne AC i ostatecznie wybrac miedzy Scythe/TT Testy by sie przydaly na naszym forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Chodziło mi o przetestowanie pasty na w/w colerach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Mam pytanie w jakiej hurtowni dostępny jest ten revoltec,pytałem w sklepie u siebie i mówią że nie mają tego nigdzie ale to już nie pierwsza taka sytuacja.Jak znalazłem hurtownie i powiedziałem że tam jest to od razu znaleźli :D.Proszę o info w action tego nie znalazłem. Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Takie same parametry i opakowanie? Opakowanie ma podobne, ale skład jest zupełnie inny [a parametry na stronie pochodzą od producenta, któremu jak wiadomo zawsze można ufać B)]: "Revoltec Thermal Freeze Silver to pasta termoprzewodząca stworzona na bazie czystego srebra" A Zalman nie zawiera ani grama srebra... Swoją droga to chyba jedyna pasta na bazie srebra która nie przewodzi prądu :huh: Swoją drogą to czy Revoltec zrobił w swojej historii cokolwiek dobrego? Czytam właśnie wyniki wyszukiwania dla "revoltec" na coolingu i nic nie widzę... edit: Upss... Mój błąd, szybkośrubki mają nawet ładne [szkoda że aluminiowe...] Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez LiquidForce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...