Stanczu Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Czółkiem Mam taki nietypowy problem, a mianowicie braciak ma ślub niedługo i muszę skołować jakieś śmieszne etykiety na wódkę weselną. Mam możliwość wydrukowania tego we własnym zakresie tylko potrzebuje jakiegoś gotowego wzoru. Goglowałem, ale jakoś strasznie cieniaśnie mi to idzie. Jak by ktoś posiadał takową lub widział gdzieś to prosił bym o podrzucenie w temacie. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 proponuje zainteresowac sie programem corel :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Corelem obsługiwać się potrafię, ale gorzej z weną twórczą:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 http://wiko.kylos.pl/aukcje/etykiety_na_wodke/base0.html Jak dla mnie szumiglowga rox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 pomysły można czerpać ale wykonanie jest cieniutkie ;) jakiś maniak office 2000 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Może totalnie biała etykieta, na której na dole widnieje napis "Jeżeli nie widzisz liter powyżej - nie pij więcej." ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Thx Ryba. Rzeczywiście szumigłówka rox. Poszło już do druku ale inny obrazek z szumigłówką :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...