piotrek_inf Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam. Mam problem z tym demkiem, otóż wyłącza mi kompa, zaraz po włączeniu tego programu komp się nagle wyłącza, po czym trzeba wyjąć wtyczkę z gniazdka poczekać chwilkę i dopiero da się włączyć kompa. Co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Odpowiedz znajduje sie na samym dole twojej sygnatury. BTW. Popracuj nad skladnia zdan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_inf Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) tyle że sygnaturka już nie aktualna i zamiast modecoma siedzi już OCZ 500W StealthXStream, więc na pewno nie brakuje zasilacza Edytowane 4 Czerwca 2008 przez piotrek_inf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Mówisz o "Ping Pong DirectX 10.1 Demo"? Do tego nie trzeba przypadkiem Visty + DX10? Anyway.. Odkręć kompa, wrzuć najnowsze sterowniki grafiki i próbuj. Ostatecznie podłącz tego MC jeśli go jeszcze masz. Karta nie ma dodatkowego zasilania? Może płyta ma dość? Może zabezpieczenie przed przegrzaniem w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_inf Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Mam Vistę i DX 10.1 bo tego wymaga demo, sterowniki mam 8.5, chyba nie ma nowszych, sprawdzałem na MC i było to samo, myślałem że to zasilacz i dlatego wymieniłem, jednak to nie zasilacz. Robiłem dzisiaj 2x pod rząd 3Dmarka Vantage, raz 3DMarka 2006, grałem z 2h w GRID'a i nic, tylko demko zaraz po włączeniu wyłącza się. Dodam że na starym procku i płycie i ramach chodziło ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 A na tej karcie chodziło wtedy czy na poprzedniej? Jedyne co mi przychodzi do głowy, to fakt że takie dema zwykle nie są dopracowane i nie są testowane na każdej konfiguracji - tutaj mowa o grafice. Spróbuj zmienić sterowniki na poprzednią wersję (o ile obsługują tą kartę) lub użyj tych z CD jeśli są inne od obecnie zainstalowanych. Może się jednak okazać, iż demo ruszy dopiero po zmianie karty na inną. Wtedy pozostanie Ci czekanie na poprawkę do dema lub nową wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_inf Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Na tej karcie działo demko, ale żeby demko działało to muszą być sterowniki ATI Catalyst™ 8.3 or higher, wtedy miałem chyba 8.3. spróbuje zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...