Skocz do zawartości
piotrek_inf

Demo Ping Pong

Rekomendowane odpowiedzi

Mówisz o "Ping Pong DirectX 10.1 Demo"? Do tego nie trzeba przypadkiem Visty + DX10?

Anyway..

Odkręć kompa, wrzuć najnowsze sterowniki grafiki i próbuj. Ostatecznie podłącz tego MC jeśli go jeszcze masz. Karta nie ma dodatkowego zasilania? Może płyta ma dość? Może zabezpieczenie przed przegrzaniem w biosie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Vistę i DX 10.1 bo tego wymaga demo, sterowniki mam 8.5, chyba nie ma nowszych, sprawdzałem na MC i było to samo, myślałem że to zasilacz i dlatego wymieniłem, jednak to nie zasilacz. Robiłem dzisiaj 2x pod rząd 3Dmarka Vantage, raz 3DMarka 2006, grałem z 2h w GRID'a i nic, tylko demko zaraz po włączeniu wyłącza się. Dodam że na starym procku i płycie i ramach chodziło ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na tej karcie chodziło wtedy czy na poprzedniej?

Jedyne co mi przychodzi do głowy, to fakt że takie dema zwykle nie są dopracowane i nie są testowane na każdej konfiguracji - tutaj mowa o grafice. Spróbuj zmienić sterowniki na poprzednią wersję (o ile obsługują tą kartę) lub użyj tych z CD jeśli są inne od obecnie zainstalowanych.

Może się jednak okazać, iż demo ruszy dopiero po zmianie karty na inną. Wtedy pozostanie Ci czekanie na poprawkę do dema lub nową wersję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi