flor3k Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam! Chciałbym na swojej stronie dodać takie coś żeby po wejściu na stronę wyskakiwało okienko z treścią ( np z reklamą AdSense ) i był koło niego "X" zamykający tą reklamę. Wiem że takie coś da się zrobić bo widziałem już to na paru stronach ale nie wiem jak to wykonać. Z góry dzięki za wszelką pomoc i wskazówki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 1. Nie ten dział - przenoszę. 2. Poczytaj kurs HTMLa zanim zabierzesz się za robienie stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor3k Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 czytałem, ale nie mogłem się doczytać ani tego znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=wy...+Google&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 nie rób tego... jeśli to zrobisz, już nigdy nie wejdę na Twoją stronę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Niech zrobi. To mu przynajmniej google reklamy skasują za to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor3k Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 To mu przynajmniej google reklamy skasują za to...Mógłbyś napisać coś więcej? O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traktor Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Chodzi o to, że dostaniesz bana na Google AdSense za takie "triki" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...