MantisGhost Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 witam mam nowe podzespoly w kompie wiec sie nie zdziwilem ze system wywalil byka chcialem ciupnac reinstalke i tutaj zonk po ekranie ladowana sterownikow pojawia sie mrukagaja kreska wiec wzystko ok ale po mrugajacej kresce wywala mi niebieski ekran smierci i co z tym fantem zrobic ??? dysk to 160gb smasung na sata niemoge sobie pozwolic na format bo mam tam wazne dane acronis nawet nie chce wlesc bo sypie bykami dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jaką masz płytę główną? Bardzo możliwie, że będziesz musiał zintegrować do płyty XP sterowniki sata albo użyć fdd (F6 na początku instalacji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Jaką masz płytę główną? Bardzo możliwie, że będziesz musiał zintegrować do płyty XP sterowniki sata albo użyć fdd (F6 na początku instalacji). asus p5k-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Upwenij się, że w BIOSIe jest ustawione IDE dla dysku. Jeśli to nic nie da to pozostaje integracja sterowników (ICH9 AHCI): http://downloadcenter.intel.com/download.a...on&lang=eng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...