PabloWRz Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jak w temacie mam mozliwosc kupna od kumpla karty Creative Sound Blaster Live 5.1 za niewielkie pieniadze i chcialbym sie zapytac czy sie oplaca? Wiem tez ze sa chyba rozne wersje tej karty jak bede wiedzial jaka to dokladnie to napisze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Lepsza będzie i to mocno. Napisz jeszcze do czego ona ci będzie służyła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloWRz Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 gry muzyka filmy w stereo mam glosniki 2.0 Creative Gigaworks T20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baols Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Różnica powinna być spora... opłaca się do 25zł wg mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Przede wszystkim na nim nie bedziesz mial "przesluchow". Ile to razy w nocy ogladajac cos mialem zagwarantowane dodatkowe bonusy w postaci szumow , trzaskow , odbierania jakis dziwnych dzwiekow od 850 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 A jak sie ten SB ma do AL888? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 A jak sie ten SB ma do AL888?Heh , ciezko stwierdzic maja smieszne glosniczki. Sprobuje jednak odpowiedziec bo sam mam ALC888. Ten nie piszczy , nie szumi , nie buczy wiec tutaj duzy plus wzgledem 850. Jednak jak to sie ma do 5.1? Live na pewno znieksztalci bass , w sumie chyba kazdy slyszal o tej przypadlosci kart Creatvie , dlatego sam sprzedalem live i uzywalem Aureona bo to zblizony sprzet , ale nie zmienia dzwieku. Teraz jednak smigam spowrotem na 888 bo tuner mial zwidy , gdy smigal z Aureonem i w sumie nie zamierzam wymieniac na inna karte. Gra , moze podobnie jak Live , ja nie slysze roznicy na glosnikach choc dzwiek jest jednak mniej zywy niz na 850 :blink: To widac wyraznie odpalaja radio w tunerze , tym samym tunerze. Na Live jak i 850 mialem zywszy , bardziej glosniejszy dzwiek , jakby bardziej koncertowy , w sumie nazwa Live dobrze to okresla. Na 888 mam jakby przez tekturowe pudelko :| Jest dobrze , ale jednak stary Live gral lepiej , a zwlaszcza zywiej 850 wzgledem 888 przy radiu z tunera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrykk Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Potwierdzam, ALC850(analog) = sh*t :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloWRz Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Znieksztalci bass? No ale warto zmienic na tego Creativa jesli ma sie ALC850? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Za 20 , moze 30 zl nie zastanawialbym sie. Bass bedzie dudniacy , nie bedzie to naturalny dzwiek , ale moze sam tego nie zauwazysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PabloWRz Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) Ok mam ja podlaczona do testowania hehe. Jest moodel CT4830 moglby mi ktos podac link do jakichs najlepszych sterownikow pod Windowsa XP? Bylbym bardzo wdzieczny:) Edytowane 10 Czerwca 2008 przez PabloWRz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 (edytowane) Witam nie chce zakladac nowego tematu. Otoz mam SB Live 0100. Do wczoraj wszystko smigalo ok. Dzisiaj wlaczylem kompa i wszystko zaczelo ciszej chodzic. Wskazniki ustawione na maksa, a slychac jakby byly na minimum. W grach nawet na sluchawkach malo co slysze (o krokach przeciwnika nie wspominajac). Zeby posluchac muzyki musze podkrecac glosniki prawie ze na maksa. Licze na Wasza pomoc. Edytowane 13 Czerwca 2008 przez Milan1899 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...