Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Firekage

Przede wszystkim na nim nie bedziesz mial "przesluchow". Ile to razy w nocy ogladajac cos mialem zagwarantowane dodatkowe bonusy w postaci szumow , trzaskow , odbierania jakis dziwnych dzwiekow od 850 :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

A jak sie ten SB ma do AL888?

Heh , ciezko stwierdzic maja smieszne glosniczki. Sprobuje jednak odpowiedziec bo sam mam ALC888. Ten nie piszczy , nie szumi , nie buczy wiec tutaj duzy plus wzgledem 850. Jednak jak to sie ma do 5.1? Live na pewno znieksztalci bass , w sumie chyba kazdy slyszal o tej przypadlosci kart Creatvie , dlatego sam sprzedalem live i uzywalem Aureona bo to zblizony sprzet , ale nie zmienia dzwieku. Teraz jednak smigam spowrotem na 888 bo tuner mial zwidy , gdy smigal z Aureonem i w sumie nie zamierzam wymieniac na inna karte. Gra , moze podobnie jak Live , ja nie slysze roznicy na glosnikach choc dzwiek jest jednak mniej zywy niz na 850 :blink: To widac wyraznie odpalaja radio w tunerze , tym samym tunerze. Na Live jak i 850 mialem zywszy , bardziej glosniejszy dzwiek , jakby bardziej koncertowy , w sumie nazwa Live dobrze to okresla. Na 888 mam jakby przez tekturowe pudelko :| Jest dobrze , ale jednak stary Live gral lepiej , a zwlaszcza zywiej 850 wzgledem 888 przy radiu z tunera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Za 20 , moze 30 zl nie zastanawialbym sie. Bass bedzie dudniacy , nie bedzie to naturalny dzwiek , ale moze sam tego nie zauwazysz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam nie chce zakladac nowego tematu.

Otoz mam SB Live 0100. Do wczoraj wszystko smigalo ok. Dzisiaj wlaczylem kompa i wszystko zaczelo ciszej chodzic.

Wskazniki ustawione na maksa, a slychac jakby byly na minimum. W grach nawet na sluchawkach malo co slysze (o krokach przeciwnika nie wspominajac). Zeby posluchac muzyki musze podkrecac glosniki prawie ze na maksa.

Licze na Wasza pomoc.

Edytowane przez Milan1899

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi