Ruonim Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 mam taki problem: z grafy mam svideo na rgb. A w tv mam tylko pojedyncze wejście video(żółty cinch). wiecie jak to podpiąć żeby był kolor? Ewentualnie jaka przejściówka itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 S-Video -> chinch ;). Ja mam u siebie taką, ale obraz BW, niestety nie wiem czego :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 #1) -> s-video-euro / composite (podalczasz do gniazda z napisaem comp.) chinch - chinch #2) moze daltego ze ustawiles s-video a nie composite w opcjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 pozatym nie kazdy kabel dziala w 100% sprawnie . Wiem bo sam mialem problemy z obrazem na tv z laptopa żony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 ustaw na PAL - nie powiem ci czy w kompie czy w tv ale pokombinuj (tylko sa rozne PAL - B G D itp - wybierz ten na ktorym bedzie kolor) winna moze byc tez przejsciowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...