tomaszko Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Mój problem polega na głośnym wiatraczku od tej karty. Nie wymienię go bo nie ma zamienników pasujących. Myślałem nad jakąś 80 żeby przyczepić. Co myślicie żeby z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Lepiej 92mm, a poza tym zły dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszko Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 92mm ale dalej nie wiem jak to podłączyć i zamocować? jaki powinien być dział? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Chłodzenie Konwencjonalne A może Accelero ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszko Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 no ale mam dobre chłodzenie i wydajne.... tylko ten wiatrak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 92mm ale dalej nie wiem jak to podłączyć i zamocować? jaki powinien być dział? Podłączyć np. przez przejściówkę 3pin, a zamocować można na różne sposoby, np. opaski samozaciskowe, gumki, sznurówki, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszko Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 a jeszcze dlaczego lepszy 92mm?? Nie wiem czy nie za duży będzie jak na ta kartę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 możesz i 120mm założyć. Większy jest lepszy dlatego, że przy tej samej wydajności kręci się znacznie wolniej od małego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...