Lukas20 Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Hmmmm... z Twojego opisu wyglada to calkiem fajnie :D Jesli tylko jeszcze wykonanie bedzie dokladne to pewnie bym sie pisal. Zobaczymy jak wypadnie w testach, ale zapowiada sie super :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ok, sprawa sie przeciaga, narazie robie bloki na gpu, pomimo tego dzisiaj bylem i sie pytalem jak z WW, ma zaczac robote po 19, bo mozliwe ze do tego dnia przeciagnie sie robienie maluchow, ja jednak nie proznuje, dorwalem juz szybkozlaczki, znalazlem tez poliweglan, tyle ze teraz zastanawiam sie jak rozwiazac gore, czy zrobic 3 czesci z czego 2 srodkowe z poliweglanu - wtedy bedzie raczej gruby, czy moze zrobic tylko 2 czesci, tyle ze wtedy nie wiem jak sprezyc wode na wlocie, bo przeciez nie zagne gwintu szybkozlaczki :/ jakies sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 hmm przyglądałem się dyszy morphlinga na mk4 i wygląda to tak jak by nie dowiercił poliwęglanu do końca a kończówke przeciął jakimś frezem czy dremelem ale raczje w to pierwszesądzą po jego sprzęcie.... w sumie to super dysza... bo w nukleonie i WW to jest poprostu tak jakby ściana na końcu wlotu w która ma mniejszą dziure po środku... a u nie gosię zwęża pod pewnuym końcem nei stwarzajac oporów... przynajmniej ja to tak widze nei wiem ile w tym prawdy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 mozna by podobny efekt osiagnac wiercac po kawalkku coraz mniejszymi wiertlami, chyba tak wlasnie zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 pamietajcie ze jezeli chcecie miec top z plexy to dysze mozna wyciac na gorąco co moze wyjsc ladniej niż wiercone i dokładniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MayuB Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Popixs skończyłeś już ten blok? Sam jestem zaintetresowany konstrukcją. Co prawda nie ja bym ją wykonał bo nie mam narzędzi, ale może znajdę kogoś na miejscu, ale mam jeden problem. Tak jak i Ty pewnie na początku. Konkretnie to nie mam wymiarów co do takiego bloku. Najlepszym rozwiązaniem byłby rysunek techniczny, który mógłbym przedstawić ewentualnemu chętnemu do roboty. Czy byłbyś skłonny udostąpnić coś takiego? I napisz jak się sprawuje Twój blok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 po ciach!a miec dobry blok za 100zl - jak i tak na WC i na AC te wszystkie antki ida na 2600+ - co nie wystarczy wam mocy????przeciez dooma 3 jeszcze nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 genghiskhan wyciagnij stopery z uszu :) :P jesli zalatwisz mi prawie nieslyszalne AC dla takiego XP1700@2600 to oddam ci moje WC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 genghiskhan wyciagnij stopery z uszu :) :P jesli zalatwisz mi prawie nieslyszalne AC dla takiego XP1700@2600 to oddam ci moje WC :) chyba mnie nie zrozumiales mialem na mysli to ze i na dziadowszkim AC i na dziadowskim WC (za 50 zloty wlasnej konstrukcji) antek bedzie szedl tak samo inaczej sprawa ma sie z innymi procami a takie AC jest do zrobienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MayuB Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Ludzie, nie zmieniajcie tematu. Popixs daj znać co Ci wyszło no i daj odpowiedź co do mojej propozycji, bo właśnie się dowiedziałem, że kumpla stary na 99% mógłby coś takiego zrobić u siebie w pracy więc zależy mi na tym by mu pokazać jakiś rysunek bo inaczej mu nie wytłumacze a jak na razie to szukam już od jakiegoś czasu jednak, wszyscy albo nie znają wymiarów, albo skutecznie ich nie ujawniają. Daj się przekonać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 WC sie robi dla przyjemnosci a nie tylko dla OC. To jest po prostu coolt, hobby! Jakby to nie patrzec to wilczek ma racje - WC = bloga cisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 WC to sie kiedys robilo dla hobby a teraz to wszedzie mozna kupic gotowe to juz nie to samo ostatnio w szasie znalazlem moj pierwszy blok ( z zasow jak wchodzily durony) byl to oklejony aluminiuwy titan plytkami (takimi od robienia ukladow elektronicznych) i nawet niezle sie sprawowal niestety nim popsulem 2 procki bo bylo lipne mocowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 przeciez dooma 3 jeszcze nie ma :P ale zbliza sie wielkkimi krokami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 przeciez dooma 3 jeszcze nie ma :P ale zbliza sie wielkkimi krokami :lol: taaa jeszcze conajmniej pol roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...