bartek46op Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam, mam zamiar kupić nowy dysk 320 GB. Siedziałby on w SQD który leży na dole obudowy na gumowych podkładkach :D w związku z tym sięgam po radę - co brać? Czytałem kilka opinii o WD 320GB AAKS i mówią że jest głośny i chrobocze bez powodu. Ciekawe również się wydają Samsung SpinPoint F1. Co brać, co Wy byście wzięli? Cena do 170zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speede19 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Samsung SpinPoint F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 ja dzis zakupilem wlasnie 2 sztuki F1 320gb ciche sa to prawda ale 1.dziwny Pisk przy uruchamianiu ... po 2. dosc znacznie wpadaja we wibracje . poza tym transfery i czas dostepu b.okey :) ] polecam takeigo raida za 300 zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 jak dla mnie samsung wymiata bardzo porządny dysior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) polecam takeigo raida za 300 zl icon_smile3.gifJa niestety mam Foxconn P35 A bez -S ale na pewno kiedyś zmienię na płytkę z RAIDEM :) Co do wibracji on i tak leży w SQD na gumowych podkładkach więc mi to tam lotto ;) Ok, zdecydowałem się na samsunga, tańsze od WD a mi na tym zależy :) Edytowane 5 Czerwca 2008 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...