werto Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 niby wszystko fajnie, dobra porównywarka cenowa ale ja i tak nie mam zaufania do sklepów oferujących najniższe ceny. Jak jest u was, bieżecie tam gdzie najtaniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 ja zawsze robie tak, że najtańszych cen szukam w sklepach do których mogę podjechać osobiści i odebrać towar, jako że mieszkam niedaleko Krakowa a to dosyć spore miasto więc i sklepów z dobrymi cenami jest mnogość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ja biorę najtańszą ofertę z pośród zaufanych sklepów: Sirius, Agito oraz kilku innych. Tych super najtańszych raczej unikam. Biorę też pod uwagę komentarze kupujących na temat sklepów. Zwykle te które mają co najmniej 100 pozytywnych komentarzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciaki Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Ja osobiście sprawdzam opinie na opineo. Nie spotkałem się jeszcze ze sklepem gdzie by było wszystko tanie. Tak bywa że w sklepie gdzie jest dość drogo jest ta akurat rzecz która mnie interesuje, jest najtańsza i na odwrót - tam gdzie jest tanio ta sama może mieć najwyższą cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...