Skocz do zawartości
kim.

Grafa Do 1680x1050

Rekomendowane odpowiedzi

Kandydaci:

-9600GT 512MB

-9600GSO 768MB

-8800GT 512MB

-8800GT 1GB

-8800GTS 512MB

Najbardziej jestem przekonany do 8800GT(tylko ktorą?) no wiec czy warto doplacac do 8800GTS? Bedzie OC. Karta ma sluzyc ok 2 lata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ma służyć 2 lata to poczekaj na nowości od nVidii i może ceny GX2 albo nowych kart będą przystępne. Na obecnych kartach w 1680x1050 w Crysisa już teraz na VH nie zagrasz a co dopieru za rok...

i tylko w Crysisa. Zreszta tak to mozna czekac w nieskonczonosc. Moze ciut przesadzilem z tym 2 latami glownie chodzilo mi o komfortowe granie w 1680x1050. Zdecyduje sie chyba jednak na tego 8800GTS 512Mb.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tylko w Crysisa. Zreszta tak to mozna czekac w nieskonczonosc. Moze ciut przesadzilem z tym 2 latami glownie chodzilo mi o komfortowe granie w 1680x1050. Zdecyduje sie chyba jednak na tego 8800GTS 512Mb.

bierz 8800gts EVGA minus że OEM, plus że ma 10 lat gwarancji więc łatwiej bedzie ją sprzedać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posłużyć dwa lata, a mieć komfort gry we wszystko bez wcięć przez dwa lata to nie to samo. Wg mnie najlepiej byś zrobił biorąc karty, których premiera odbędzie się 23-06 4850, są mocniejsze od 9800GTX a cenowo układają się w okolicach 8800GT choć na początku zapewne cena będzie wyżej jak to w Polsce, ale dostępność tym razem ma być duża.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi