paulo Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Mam Radeona 9000 i mały problem. Nie mogę zainstalować sterownika wyższego niż catalyst 2.5 (komp wiesza się i widzę piękny niebieski ekran). Czy ktoś wie o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 idz z tym postem na sprzet albo zmien bios jak znajdziesz w podkrecaniu temat przyklejony " jak podkrecic radka 9000 bez pro zobacz sam " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 watpie ale... moze masz ustawiona opcje agp fast write ja mialem podobny problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Problem rozwiązany - tradycyjnie pomogło jedno magiczne polecenie - format c: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...