Skocz do zawartości
pshem

praktiker -20%

Rekomendowane odpowiedzi

jesli kogos jeszcze ominela akcja reklamowa praktikera to informuje - wszystkie towary w wszystkich praktikerach w polsce kosztuja 20% taniej.

dzisiaj bylem w praktikerze w katowicach gdzie zakupilem urzadzenie dremelo-podobne (firma T.I.P - dali tez sporo koncowek + "elastyczny przedluzacz glowicy") za 88 zl (zamiast 109zl), tarcze do ciecia dremela (22 zl zamist 28 zl) - ostatnie opakowanie ja wzialem :) , i koncowke frezujaca dremela (6zl zamiast 8zl). ogolnie jak ktos ma braki w warsztacie - to bardzo polecam, taka okazja zdaza sie raz na 25 lat :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak tak :)

pic na wode !! bylem dzisiaj w praktikerze i widzialem tego "Dremla" i kosztowal 109 zeta a nie te 88 .wszystkie ceny sa takie same !! lepiej poszukac w carrefour :) widzialem tez cos a'la Dremel ale za 55 zeta przecenione z 76, tez maja jakas super promocje i tam widac ze sa nizsze ceny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo etykiety nie zmienili, ale zaplacisz 88zl - wystarczy pana w niebieskim fartuszku spytac.

fotke rachunku ci pokazac ??

a w carrefour'ze widzialem tylko szlifierki katowe, dremeli nie mieli (ale czestochowski rym mi sie udal :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz to mi juz to wisi, kupilem za 88 zl i jestem baaadzo zadowolony.

a co do karteczek z przecenami - oni maja przez klilka dni taka promocje ze WSZYSTKO przecenili, wiec ciezko by bylo na kazdym produkcie w sklepie powiesic kartke, po to zeby ja zdjac po 6 dniach. przecena jest stala - wynosi 20 %.

a swoja droga, to zastanawia mnie ilu produktom podniesli na te kilka dni cene bazowa - to jest staly numer duzych supermarketow z promocjami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłem dzisiaj tak sa wszytskie przecenione idziesz do kasy i tam naliczaja 20% rabatu a czasami wsklepie przy tych droższych

:-) towarach to są napisane ceny juz z rabatem aby człowiek nie głowiłe sie oszczędza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi