mateno Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam! Ostatnio chcem sobie kupić sobie zasilacz, najlepiej 500w. co myślicie o tym chieftecu ? - http://allegro.pl/item371179491_chieftec_c...n_box_gwar.html znajde coś lepszego w tej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Weź Corsaira 450W. Zasiłka lepsza, mocniejsza (na lini 12V uciągnie 396W zaś chieftec 380W) i cichsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 To fakt że corsair jest lepszy , jednak jeśli maneto ma dużo napędów to ten chieftec będzie lepszy , w przypadku standardowej ilości napędów brać corsaira bez zastanowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam! Ostatnio chcem sobie kupić sobie zasilacz, najlepiej 500w. co myślicie o tym chieftecu ? - http://allegro.pl/item371179491_chieftec_c...n_box_gwar.html znajde coś lepszego w tej cenie ? Myslimy Corsair 650TX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Myslimy Corsair 650TX.a po co mu 650W ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateno Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 No właśnie też o nim myślałem, wiec mówicie Corsair... ok, dzsiaj będę miał chajs to i dzisiaj pewnie zamówię, są jeszcze jakieś za i przeciw ? acha, dużo napędów nie mam, standardowo dysk(jeden dysk) + dvd, a 650 faktycznie mi nie potrzebne... nie mam jakiegoś super prądożernego configu, żadnego sli i tym podobnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 No to Corsair 450 VX będzie gitara :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...