dymy Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) gdy zobaczyłem na onecie info o jej śmierci.. ogromny smutek.. wyjątkowy.. ta gorycz porażki na progu nowego życia.. dziś przeglądam jeden z ostatnich wywiadów z Agatą http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...sty_wywiad.html nie wiedziałem, że przesuwała operację z uwagi na ciążę. pod artykułem ktoś wrzucił piękny komentarz i pomyślałem, że muszę go tu przewiesić.. Czlowiek ma prawo wyboru , ma prawo walczyc o swoje szczescie, Liliana to najwieksza wygrana Agaty, ukoronowanie jej zycia , jej wybor , jej triumf nad choroba . Usciski dla malej Liljanki, zycze jej dlugiego i spelnionego zycia. Autor: cherokee77 04.06.08, 17:06 Edytowane 5 Czerwca 2008 przez dymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Tak ją zapamiętam: 1. Świetna zawodniczka 2. Teoretycznie mogła przerwać ciąże, a jednak tego nie zrobiła 3. Piękna kobieta (sesja w CKM, wiem co mówie) [*] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Gorzkie żale odprawiane są w kościołach. Temat "zniczowy" nie ma sensu - życia jej nie wróci, niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...