wektork Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 jak zrobic takie cos, zeby winamp byl na osobnym kanale... w celu wyciszenia muzyki, a reszta zostaje tak jak jest. bo normalnie jak zmiejszam glosnosc na winampie to wyciszam wszystko... ja chce zeby winamp byl tylko w tle (wyciszony) mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Najpierw: Ctrl+P/Options>Preferences ->Plug-ins->Output, zaznacz Nullsoft DirectSound i wciśnij [Configure], na zakładce >Other zaznacz Enable volume control, potem [Apply]. Potem: Ctrl+P/Options>Preferences ->General Preferences->Global Hotkeys, zaznacz Enable. Teraz możesz klawiaturą regulować głośność tylko dla Winampa. Skróty są tam opisane, można je zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wektork Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 General Preferences->Global Hotkeys, zaznacz Enable. nie mam tam tej opcji mam najnowszego winampa z winamp.com... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 No popatrz, a u mnie jest... cos slabo sukasz ;) Options->Preferences, potem po lewej stronie masz liste, w ktorej szukasz Global Hotkeys w kategorii General Preferences. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wektork Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 u mnie tam pisze file types,playlist,titles,playback,localization Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Po prostu zainstaluj ponownie Winamp - tyle że przy instalacji wybierz wymagany plugin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...