Tipper Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 witam moze wie ktos jak zainstalowac Winde98 na laptopie bez CdRom'u jest tylko FDD i na dysk jest pusty myslalem aby zgrac instalke na dysk i zrobic jakis *.bat który by uruchomil setup z dyskietki tylko jak wsadzic winde na ten dysk wszelkie sugestie mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Najlepiej to wyjąć dysk i podłączyć do normalnego kompa za pomocą przejściówki która kosztuje ok. 20 zł pod taśmę IDE. Nawet Gdybys podłączył zewn. CD-rom na pcmcia to będą problemy z zainstalowaniem go pod dosem. Robiłem to kiedys i w końcu wyjąłem dysk j/w pisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tipper Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja proponuje na laptopie wlaczyc DOSowego Norton Commandera i za pomoca kabelka com-com przegrac instalke windowsa 98 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...