Sheep Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Witam! Z góry powiem że duzo o tym czytalem i szukalem ostatnio wiec prosze nie banowac mojego tematu. Mam bardzo wazny problem. Dostalem propozycje kupna karty graficznej GeForce 3 Ti200 Winfasta za 300zl. Kazdy madry domysli sie skad taka cena ( podpowiem, brak gwarancji ...... ). Jednym słowem karta jest zapieprzona. Jest super. 7300 w 3dsmarku bez krecenia a po lekkim 10 000 ( 166 mag. na proc oraz 230 cor i 480 mem ). Mowie dla tego lekkie poniewaz bez zmiany chlodzenia. A nadal czekam na blok wodny na gpu od amoniaka oraz dekiel na blok ( tez od amoniaka ). Stwierdzilem wiec ze niewarto ryzykowac. Jezeli mi karta padnie pod wplywem jakis zabaw ( woda + grafa ....... ojojoj ) to bede 300zl w plecy. Szukalem i czytalem duzo o tym i jedynym wyjsciem ( madrym wyjsciem ) w sprawie zakupu karty graficznej jest Radeon. Widzialem za 397 pelnego radka Sapphire 9100 ( bez LE ). Karta super ( tak mysle..... ) lecz wlasciwie nie stac mnie na nia. 420zl ( bo wsyslka tez kosztuje ) to troszke za duzo. Jest to ostateczna opcja jaka moze sie zdarzyc ( i niestety tylko przez neta moge ta karte kupic ). Innym rozwiazaniem jest sklep komputerowy mojego qmpla. Tylko ze on chce za radka 9000 Maya 330zl. To kurka kiedys za 349 widzialem 8500le. A warto dodac te 19zl....... Nie wiem teraz gdzie mam te karty ( i zwlaszcza jakie karty ) kupowac. jedyne co mi zostaje to net. Tylko gdzie ? na jakim www? Odrazu mowie ze Allegro odpada. Ostatnio sprzedano tyle zepsutych radkow za cene nowych ze mnie az leb boli. Miesiac temu mowiliscie ze karty za 2 tygodnie ( czytaj ze 2 tyg temu ) beda tansze. A tu co? Kupa! Karty stoja tak samo caly czas. Aha widzialem w actionie za 289 ( netto czyli x 1,3 pomnozyc bo taka marze ma moj qmpel ... ) GF 3 ti 200 creativ'a. Takie cos po marzy wychodzi ( ak dla mnie) 380zl zz gwarancja. jezeli dobrze widzialem. Bo to jest troszke dziwne ze GF 3 ti sa jeszcze w sprzedazy..... chodzi ktos po Actionie w katowicach? Sprawdzcie ile kosztuje ten GF. Bo ja nie mam hasla.... Pytanie jest wiec proste . Co mam kupowac. Cena jaka moge wydac to max 400zl. TO JEST MAX MAXOW. Moje propozycje tyo ten GF3Ti creativa ( tylko nie wiem czy to nie jest jakies widmo ). Oraz radki. tylko ze na radoslawach sie nie znam. Chetnie bym poeksperymentowal. Tylko z czym? Bardzo prosze o podejscie do tego bardzo serio. I prosze nie robic postow typu Gf3 lepsze od Rad 8500, i na odwrot. Interesuja mnie porady. Zaloze sie ze jest duzo uzytkownikow ktorzy tez maja tyle kasy i nie wiedza co kupic. PS widzicie co mam w podpisie..... "tylko ten GF mi tak paszczy tego kopma". Wlasnie go sprzedalem na allegro za 142zl. Nawet nieze. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 dlaczego jeszcze dziwne ze gf 3 ti sa w sprzedazy ja ostatnio kuoilem i jestem bardzo zadowolny i na ustawieniach 25/550 mam niecale 8500 pkt. w 3dmarku 2001SE a w 3dmark 2003 mam 1332 pkt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no bo troszke zaprzestali produkawac gf...... a to juz dawno....... nie wiem co jest........ troche mi sie to dziwne wydalo...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 aha :) ale garfa jest spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 BAN!!!!!!! Jezu...co się dzieje na tym forum :x Normalnie już normalka- piraty, złodziejstwo, paserstwo......Lisu- czy ty to widzisz?! Czy się nie wstydzisz?! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 BAN!!!!!!! Jezu...co się dzieje na tym forum :x Normalnie już normalka- piraty, złodziejstwo, paserstwo......Lisu- czy ty to widzisz?! Czy się nie wstydzisz?! :? do kogo to bylo ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 nie wiem gdzie ostatnio widziales az tak tanie GF3TI i nie wiem czemu nie piszesz czy to sa 64MB DDR czy 128MB DDR,ale luknij sobie na stronki www.malibupc.pl www.wgk.waw.pl www.sirius.pl - najblizej jaworzna :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 BAN!!!!!!! Jezu...co się dzieje na tym forum :x Normalnie już normalka- piraty, złodziejstwo, paserstwo......Lisu- czy ty to widzisz?! Czy się nie wstydzisz?! :? Jezeli to bylo do mnie to wiedz ze 90% kart graficznych sprzedawanych na gieldzie w katowicach ( mowie o GF 4 i 3 ) jest kradziona. Ja mam z tego samego zrodla co wiekszosc gosci pracujacej na gieldzie........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ej , to ze inni kradna nei znaczy ze ja moge , tak to moze w sredniowieczu bylo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ja sie dolacze do tej nagonki.... jagby ktos chcial mi zajebasc kompa to pewnie bym mu nogi polamal... i nie tylko.... 8) o tak BDW ma ktos R9500 starego na sprzedaż... moze byc kradziony... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 chodzi o to ze ja sie tylko domyslam ze to jest kradzione. nie jest to pewne. gosciu powiedzial ze "pposerwisowe " ze z 2 reki....... i to nie jest krodzione z kompa jezeli juz cos. w kotowicach wiele razy bylo cos takiego ze po prostu goscie za<span style="color:red;">[ciach!]</span>lili jakiegos tira a potem sprzedawali czesci po bajecznie niskich cenach........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 chodzi o to ze ja sie tylko domyslam ze to jest kradzione. nie jest to pewne. gosciu powiedzial ze "pposerwisowe " ze z 2 reki....... i to nie jest krodzione z kompa jezeli juz cos. w kotowicach wiele razy bylo cos takiego ze po prostu goscie za<span style="color:red;">[ciach!]</span>lili jakiegos tira a potem sprzedawali czesci po bajecznie niskich cenach........... 8O ja chce do katowic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Gdyby nie to, że staram się być uczciwym człowiekiem to prawdopodobnie od miecha miałbym Radeona 9700 który pewnego czasu w duuużym tłoku na giełzie upadłjakiemus pacjentowi i miałem 2 możliwości a)Brać go i wywalać z gieły ile sił w nogach b)Oddać tego Radka Oczywiście wybrałem opcje "b", ale do dziś marze o tym co by to niebyło gdybym miał tego Radka :) i te 1400zł zaoszczędzone :) Niewiem jak jest w innych miastach, ale w Katowicach niektózy poprosatu wolą poczytać gazetke niż pilnować własnego sprzętu - chwila nieuwagi i moze znaleść sięnawet monitor 17Calowy w niepowołane ręce :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 tez chcialbym miec taka sytuacje choc jestem uczciwym czlowiekiem ale w takim przypadku byl wybral opcje a) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 tez chcialbym miec taka sytuacje choc jestem uczciwym czlowiekiem ale w takim przypadku byl wybral opcje a) :) no az uczciwosc z ciebie wycieka.... ja tez jestm uczciwy... i tez wybrałbym opcje b... z wielkim blem oczywiscie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 hej, o czym tu sie w końcu rozmawia? ukraść czy nie -oto jest pytanie? a ten creative gf3 ti200 64mb jest naprawde w actionie i możesz go śmiało brać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 ja tez jestem uczciwy. niegdy niczego nie ukradle i staram sie takich towarow nie kupowac. powtarzam to sa tylko przypuszczenia. byc moze te karty rzeczywiscie byly uzywane lub poserwisowe....... ( tak jak fortrony zasilacze po bajecznie niskich cenach sprzedawana na allegro......... czy one sa kradzione ? nie ! one sa naprawiane. tak samo moze byc z ta grafika .) ja tylko przypuszczalem, moja decyzja to kupno tego geforce'a 3........ prosilem jednego uzytkownika o sprzedanie karty ( radka ), ale wlasciwie to by wyszlo na to samo. i tak i tak nie beda mial gwarancji, no cyba ze kupie GF4MX ale to odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...