Ogór Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Jak próbuje przeciągnąć ikonę na pulpicie, to przeciągam i ona pozostaje w tym samym miejscu. Gdy windows sie zbootoje, próbuje np. zmienić status na gg, klikam i jakby prawy przycisk nie działa.. a jak już wcisnę alt+tab i przeskoczy na gg, wszystko wraca do normy i jakby nigdy nic. Wiem ze dziwne to jest, ale nie chce przeinstalowywać windy.. Virusow raczej nie mam, przeskanowałem kompa avastem i nic nie wykrył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Niech zgadnę... SP3? Z tym przeciąganiem miałem podobnie po instalacji właśnie SP3. Potem robiłem format z powodu zmiany platformy i pozostałem przy SP2, więc mam ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 wlasnie nie. sp2, dziwne jest to ze nic nie zmieniałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...