Younior Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 No do przerwy 0:0 jak dla mnie jedna wielka padaka. Juz nie wspominam o hymnie bo z tego to neizle sie ubawilem jednym slowem porazka na calej linii, co o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no zawsze musza zrobic wioche z tym hymnem to zdeczka sie pajace zachowali nie namiejscu wstyd a i mecz jak narazie(czyt pierwsze 45 min) nie zachwyca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Wpadka niesamowita i obraza dla Węgrów, tym bardziej, że dla Polski zorganizowali nawet tenora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Jaki wstyd!! :?. Beznadziejny mecz :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 podsumuje to tak: buahahahahhahahahahahahahahahahahahaha chyba nie ma takiego sowa ktore by okreslio to co sie dzialo na tym boisku, zero dopingu, zero gry, zero fair play zero wszystkiego, smiech na boisku :)))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 najebalem sie tylko i nic wiecej jedyny plus tego meczu :P to te heinekeny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 W Rugby Polsce dzisiaj tesh dobrze nie poszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 nigdy sie tym nei interesowalem, a jak im poszlo? daj jakies info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 nigdy sie tym nei interesowalem, a jak im poszlo? daj jakies info Poszło im beznadziejnie, a właściwie to nie. Beznadziejnie by było jakby przegrali, a tak to było tylko tragicznie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ale za to michalczewski wygral :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 remis to kicha ale i tak lepszy remis od przegranej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ale za to michalczewski wygral :) Na niego można liczyć, choć nie podobało mi się jak występował pod niemiecką flagą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ale za to michalczewski wygral :) Na niego można liczyć, choć nie podobało mi się jak występował pod niemiecką flagą. Mi się też nie podobało, ale jeszcze bardzej to, zę wrócił i wszyscy go traktują jak nie wiem kogo. Jak był taki dobry to czemu nie walczył wcześniej pod polska falgą??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 (...) Mi się też nie podobało, ale jeszcze bardzej to, zę wrócił i wszyscy go traktują jak nie wiem kogo. Jak był taki dobry to czemu nie walczył wcześniej pod polska falgą??? jakby od poczatku wystepowal pod polska flaga to by go przeciwnicy z Golota mylili i w przedmeczowych wypowiedziach mowili "Yes Endrju is very good player from Slovakia" a po przybyciu na okrecie powtarzali "welcome Moscow" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Nierozumiem co za kretyn mógl zapomnieć że trzeba puścić hymn gości... :evil: A co do samego meczu to powiem krutko - WSTYD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 podsumuje to tak: buahahahahhahahahahahahahahahahahahaha chyba nie ma takiego sowa ktore by okreslio to co sie dzialo na tym boisku, zero dopingu, zero gry, zero fair play zero wszystkiego, smiech na boisku :)))))))))) zgadzam sie w 100% sowy takiej nie ma ale wedlug mnie sa slowa...okreslam mecz mianem wielkiego Huh Huh ... juz by nasi hokeisci strzelili to czego np. oli nie dal rady...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 moim zdaniem wszyscy naokolo drozny + my mamy zawyzone marzenia i ambicje w porownaniu do rzeczywistych umiejętnosci naszej reprezentacji w pilce kopanej (siatkowka rulzzz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ale za to michalczewski wygral :) Na niego można liczyć, choć nie podobało mi się jak występował pod niemiecką flagą. Mi się też nie podobało, ale jeszcze bardzej to, zę wrócił i wszyscy go traktują jak nie wiem kogo. Jak był taki dobry to czemu nie walczył wcześniej pod polska falgą??? jak jest taki wspanialy to niech wyskoczy na ring z ROYEM JONESEM JR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 co do walki michalczewski Roy jones to jak nie wiadomo o co chodzi to... wiadomo o co chodzi - Michalczewski jest nieznany w USA wogole wiec ani HBO ani Primetime (nie wiem ktora stacja ma prawa do Jonesa jra) nie jest zainteresowana - a zreszta Jones sie przeniosl do wyzszej kategori z tego co wiem i podobo Darek tez planuje na jedna walke !! a teraz o meczu - bylem, nie powiem fajne miejsca mialem a sam mecz - kicha srodek - panowie Ś i K powinni sepuku zrobic choc swierszczu malo Kiralego nie zaskoczyl (ach to kolano w ostatniej chwili) a doping - hmmm jak jest taka gra ze czlowiek obserwuje trybuny i czeka zeby rowno do fali wyjsc w gore zamiast na murawe to chyba duzo mowi a mnei osobiscie sie podobal komentarz spikera po tym jak wżn (wojownicze żolwie ninja z oddzialow prewencji) wlazly na sektor 36 a stadion wygwizdal po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ych kiboli, kiedy powiedzial: ci z kibicow, ktorzy znajduja sie w sektorze 36 i ktorym w dopingowaniu naszej reprezentacji pomagają służby pożadkowe, proszeni są o pozostanie po zakończeniu meczu na swoich miejscach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...