Skocz do zawartości
Younior

Polska - Wegry

Rekomendowane odpowiedzi

podsumuje to tak:

buahahahahhahahahahahahahahahahahahaha

chyba nie ma takiego sowa ktore by okreslio to co sie dzialo na tym boisku, zero dopingu, zero gry, zero fair play zero wszystkiego, smiech na boisku :))))))))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale za to michalczewski wygral :)

Na niego można liczyć, choć nie podobało mi się jak występował pod niemiecką flagą.

Mi się też nie podobało, ale jeszcze bardzej to, zę wrócił i wszyscy go traktują jak nie wiem kogo. Jak był taki dobry to czemu nie walczył wcześniej pod polska falgą???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Mi się też nie podobało, ale jeszcze bardzej to, zę wrócił i wszyscy go traktują jak nie wiem kogo. Jak był taki dobry to czemu nie walczył wcześniej pod polska falgą???

jakby od poczatku wystepowal pod polska flaga to by go przeciwnicy z Golota mylili i w przedmeczowych wypowiedziach mowili "Yes Endrju is very good player from Slovakia" a po przybyciu na okrecie powtarzali "welcome Moscow" :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podsumuje to tak:

buahahahahhahahahahahahahahahahahahaha

chyba nie ma takiego sowa ktore by okreslio to co sie dzialo na tym boisku, zero dopingu, zero gry, zero fair play zero wszystkiego, smiech na boisku :))))))))))

zgadzam sie w 100% sowy takiej nie ma ale wedlug mnie sa slowa...okreslam mecz mianem wielkiego Huh Huh ... juz by nasi hokeisci strzelili to czego np. oli nie dal rady...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale za to michalczewski wygral :)

Na niego można liczyć, choć nie podobało mi się jak występował pod niemiecką flagą.

jak jest taki wspanialy to niech wyskoczy na ring z ROYEM JONESEM JR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do walki michalczewski Roy jones to jak nie wiadomo o co chodzi to... wiadomo o co chodzi - Michalczewski jest nieznany w USA wogole wiec ani HBO ani Primetime (nie wiem ktora stacja ma prawa do Jonesa jra) nie jest zainteresowana - a zreszta Jones sie przeniosl do wyzszej kategori z tego co wiem i podobo Darek tez planuje na jedna walke !!

a teraz o meczu - bylem, nie powiem fajne miejsca mialem a sam mecz - kicha srodek - panowie Ś i K powinni sepuku zrobic choc swierszczu malo Kiralego nie zaskoczyl (ach to kolano w ostatniej chwili) a doping - hmmm jak jest taka gra ze czlowiek obserwuje trybuny i czeka zeby rowno do fali wyjsc w gore zamiast na murawe to chyba duzo mowi

a mnei osobiscie sie podobal komentarz spikera po tym jak wżn (wojownicze żolwie ninja z oddzialow prewencji) wlazly na sektor 36 a stadion wygwizdal po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ych kiboli, kiedy powiedzial: ci z kibicow, ktorzy znajduja sie w sektorze 36 i ktorym w dopingowaniu naszej reprezentacji pomagają służby pożadkowe, proszeni są o pozostanie po zakończeniu meczu na swoich miejscach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi