poca Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Zastrzelcie za ten temat, ale to juz w akcie desperacji. Cala Lodz jezdzi z polska flaga na białym patyku doczepianym do szyby. Gdzie to kupic? // dobra, akurat jak zalozylem temat to znalazlem odpowiedz ; ) Do kupienia w Tesco i Lidlu. Edytowane 6 Czerwca 2008 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 I jeszcze w 10pakach tyskiego ;] Ostatnio to goracy temat na CB ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 W 10paku tyskiego nie ma flagi samochodowej :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Moze to nie do konca samochodowa... ale flaga ;) Edytowane 6 Czerwca 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 da sie ja na maske przyczepic i jest samochodowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 ja odkupilem od kumpla :P bo zaopatrzyl sie juz z miesiac temu :P dzis jade do szwabow to flaga musi byc!! hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Wiecie jaka akcja? Bylem dzisiaj w lidlu, w biedronce, w auchan, carrefour i realu i nigdzie nie ma ani tego piwa ani takich flag :o Chcialem sobie zakupic do samochodu 4 i wiochy porobic ale nie idzie tego nigdzie znalesc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 A ja dzisiaj otrzymałem za free taką flagę. Jechał sobie jakiś kolo, flaga z mocowaniem wypadła mu z szyby, to podniosłem i zabrałem :) Trzeba kombinować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Wiecie jaka akcja? Bylem dzisiaj w lidlu, w biedronce, w auchan, carrefour i realu i nigdzie nie ma ani tego piwa ani takich flag :o Chcialem sobie zakupic do samochodu 4 i wiochy porobic ale nie idzie tego nigdzie znalesc...CZy chiales sobie porobic wioche z flagi polskiej? Troszke szacunku dla godła i flagi, bo inaczej jak Kuba Wojewódzki za zniewage oberwiesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Albo nawet i bardziej. :kijem: ;-) W Szwajcarii wszyscy się w z tym bujają, ale kupić można "tylko" flagi: Szwajcarskie, Niemieckie, Chorwackie, Portugalskie, Hiszpańskie, Włoskie i Francuskie. Polaków jakoś tu mało, to nie da rady znaleźć naszych akcesoriów, a szkoda, bo mam tylko koszulkę i doposażyłbym się jeszcze w szalik flagę i jakąś sexi czapeczkę... ;-) Edytowane 6 Czerwca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Szwajcarskie wieśniaki nas olały, no cóż trzeba sie z tym pogodzić. Ale to co sie dzieje z tymi polskimi flagami na furach to lekka przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 w rossmanie maja jakies flagi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 w rossmanie maja jakies flagi ;)Nic nie widziałem... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 CZy chiales sobie porobic wioche z flagi polskiej? Troszke szacunku dla godła i flagi, bo inaczej jak Kuba Wojewódzki za zniewage oberwiesz :wink: Sorry, ale imho ma rację - wychodzi taki sam wiejski tuning jak z flagami pirackimi. Demonstrowanie patriotyzmu kawałkiem plastiku i kolorowej folii na samochodzie? Litości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 to nie tuning i nikt nie robi tego po to zeby sie to komus podobalo czy nie <_< Demonstrowanie patriotyzmu kawałkiem plastiku i kolorowej folii na samochodzie?WSTYD sie tego wstydzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Sorry, ale imho ma rację - wychodzi taki sam wiejski tuning jak z flagami pirackimi. Demonstrowanie patriotyzmu kawałkiem plastiku i kolorowej folii na samochodzie? Litości...Ojojojojoj przeczytaj raz jeszcze moj post;) Chodzilo mi o to że uwazam tak samo jak Ty iz to jest WIOCHA w tych autach z tymi flagami!!!!!!!!!!!! CZy chiales sobie porobic wioche z flagi polskiej? Chodzilo o wsadzanie tego do auta:) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Z tego co wiem, to czasem można spotkac takie flagi na stoiskach przy dużych parkingach (np. przy centrach handlowych) i na stacjach paliw.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Ojojojojoj przeczytaj raz jeszcze moj post;) Chodzilo mi o to że uwazam tak samo jak Ty iz to jest WIOCHA w tych autach z tymi flagami!!!!!!!!!!!! CZy chiales sobie porobic wioche z flagi polskiej? Chodzilo o wsadzanie tego do auta:) :wink: Zwracam honor, dokładnie o to chodzi. B-) WSTYD sie tego wstydzic...Może jestem staroświecki, ale jeżeli to ma być patriotyzm, to jest on bardzo płytki, słabej próby... :rolleyes: Edit @ S1Sweet: grząski temat, który zakończy się pewnie pyskówką i procentami, więc lepiej go nie zaczynać... Edytowane 7 Czerwca 2008 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka ;) zawsze znajda sie jakies buraki co powiesza sobie flage zeby sie popisac przed sasiadami/kolegami albo... "bo wszyscy maja to ja tez" ;) btw. tak z ciekawosci jaki moze byc w dzisiejszych czasach nie plytki i "mocnej próby" przejaw patriotyzmu :? KHOT: chodzilo mi o jakis przyklad a pytalem z czystej ciekawosci ;) nie w celu zaczynania jakiej kolwiek dyskusji :) ________ Wywieszenie transparentu "Roger nigdy nie będziesz Polakiem" no to jest dosc mocny przejaw :wink: Edytowane 7 Czerwca 2008 przez S1Sweet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 btw. tak z ciekawosci jaki moze byc w dzisiejszych czasach nie plytki i "mocnej próby" przejaw patriotyzmu :?:Wywieszenie transparentu "Roger nigdy nie będziesz Polakiem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Nie ma co się dziwić, ze w Szwajcarii nie ma flag Polaków, bo Polacy grają w Austrii. A ja mam ładniutki szalik, kiedyś od koleżanki z gimnazjum dostałem, i jutro trzeba się do lokalu jakiegoś udać i kibicować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Może jestem staroświecki, ale jeżeli to ma być patriotyzm, to jest on bardzo płytki, słabej próby... :rolleyes:To niby wg Ciebie aficzowanie sie z narodową flagą na meczach to też jest płytki patriotyzm? Żałosne! Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Nie ma co się dziwić, ze w Szwajcarii nie ma flag Polaków, bo Polacy grają w Austrii. A ja mam ładniutki szalik, kiedyś od koleżanki z gimnazjum dostałem, i jutro trzeba się do lokalu jakiegoś udać i kibicować. Hah dokladnie tak jak ja :D. Dostalem kiedys od kolezanki w gim super szaliczek kibica. Trzeba go bedzie okazjonalnei z szafki wyjac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Lepszy plytki patriotyzm niz zaden, choc nie uwazam tego za plytki patriotyzm, chyba nikt nie ocekuje ze takie flagi bedzie ktos wozil przez caly rok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 mysle ze to nie za bardzo chodzi o patriotyzm ale o zabawe i takie male jajca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Dokladnie... ale nie kazdy moze to pojac jak widac.. trzeba miec troche poczucia humoru :) Oprocz tego ze patrzac na polski kraj to coraz bardziej sie patriotyzmu odechciewa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Dla mnie te flagi na samochodach to obciach. Mega obciach. Najlepsze sa i tak te wywieszane na brudnych oknach na mieszkaniach ;> Dobrze ze to przejsciowa moda jak biale spodnie kobiet. Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Dla mnie te flagi na samochodach to obciach. Mega obciach. Najlepsze sa i tak te wywieszane na brudnych oknach na mieszkaniach ;> Dobrze ze to przejsciowa moda jak biale spodnie kobiet. Mam takie samo zdanie na ten temat. Dzisiaj na drodze minołem samochód z 4 flagami na patykach w szybach, jedna wielka na masce i jeszcze na antenie... Tak samo budynki, porozklejali te flagi na budynkach na zewnątrz, wiatr to pozwiewał i lata po ulicy, to napewno nie jest patriotyzm, tylko wręcz zniewaga flagi. Edytowane 7 Czerwca 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 No to ja się przyłączam do zdania Przemola i KrisaJR. Nie dość że obciach to jeszcze próba podniesienia ego społeczeństwa... Takie moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomann Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Znalezli sie "powazni", sam na busie mam taka flage i smiga po calej PL. Taki maly wyraz kibicowania i z jajem to traktuje :lol2: Pozdrawiam smutasow dla ktorych wszystko to "obciach" albo "nie wypada" dajcie sobie troche luzu :razz: Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Yomann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...