Miazga82 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Znalezli sie "powazni", sam na busie mam taka flage i smiga po calej PL. Taki maly wyraz kibicowania i z jajem to traktuje :lol2: Pozdrawiam smutasow dla ktorych wszystko to "obciach" albo "nie wypada" dajcie sobie troche luzu :razz: Popieram w 100%, gdybym tylko dostał taką jedną flagę to bym sobie też przyczepił do mego bolidu ... ale ciężko to dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Marudza i tyle ;) W koncu fora sa po to bt wyrazac na nich swoje zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Naprawdę niektórym to się już wybitnie nudzi by wymyślać jakieś bzdety o zniewadze flagi i patriotyzmie, myślę, że 98% ludzi co mają te flagi na samochodach czy tam wywieszone w oknach nawet przez 5 sekund nie pomyślało by robić to z powódek patriotycznych, po prostu takie hopla ludzie się cieszą i wywieszają sobie te flagi, ja nie mam nic przeciwko temu, tak samo było na MŚ 2006 i nikt nie robił z tego jakiegoś halo…. A tu wielki lament widzę, naprawdę niepotrzebny. Btw. Też chciałem sobie kupić dziś tą flagę z tyskich ale nigdzie już tego niema, chciałem mieć pamiątkę, nie miałem zamiaru tego wywieszać na balkonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Naprawdę niektórym to się już wybitnie nudzi by wymyślać jakieś bzdety o zniewadze flagi i patriotyzmieZauważ, że to flagowcy zaczeli się spinać i pisać o patriotyźmie. Dla mnie to zwyczajny wiejski tjunink, za bardzo śmieszy mnie to, żebym się spinał z tego powodu... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Naprawdę niektórym to się już wybitnie nudzi by wymyślać jakieś bzdety o zniewadze flagi Czyli co jak flaga lata sobie po ulicach to to nie jest wg ciebie przegięcie ?? Jak ktoś sobie chce wieszać flagę z jakiegokolwiek powodu to proszą bardzo, ale niech to zrobi tak żeby nie latało to jak szmata po ulicy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Śmiech na sali. Jakoś 3 maja flag na samochodach nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 myślę, że 98% ludzi co mają te flagi na samochodach czy tam wywieszone w oknach nawet przez 5 sekund nie pomyślało by robić to z powódek patriotycznych, Czyli co jak flaga lata sobie po ulicach to to nie jest wg ciebie przegięcie ?? Jak ktoś sobie chce wieszać flagę z jakiegokolwiek powodu to proszą bardzo, ale niech to zrobi tak żeby nie latało to jak szmata po ulicy <_<Bez urazy ale wlasnie trafilismy na tego jednego z tych 2% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Czyli co jak flaga lata sobie po ulicach to to nie jest wg ciebie przegięcie ?? Jak ktoś sobie chce wieszać flagę z jakiegokolwiek powodu to proszą bardzo, ale niech to zrobi tak żeby nie latało to jak szmata po ulicy <_< Uwierz, że nie widziałem takiego obrazka by flaga Polski gdzieś po ulicach się walała, a jak bym widział to bym ją zwyczajnie podniósł więc nie widzę tu żadnego problemu, i wydaje mi się, że nikt specjalnie tej flagi do błota nie wrzuca mając na celu jej zniewagę. Rozumiem, że tak samo podchodzisz do tematu filmików na youtube które prześmiewczo traktują osobę prezydenta RP, bo przecież to taka sama ranga czynu. Co do tuningu to co to ma wspólnego z tym tuningiem, pierwsze słyszę by flaga Polski była wiejskim tuningiem, chciałbym przypomnieć, że jak Małysz skakał to też wszędzie flagi wisiały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Polskim patriotą nie jestem napewno (formalnie to nawet polakiem nie jestem :lol2: ) tylko uważam że takim rzeczą jak flaga, godło itp należy się szacunek, bezwzględu jakiego kraju to będą symbole. I ot cały problem... @slavOK Dzisiaj osobiście widziałem kilka sztuk latających po ulicach flag... Co do porównania symboli narodowych do prezydenta, dla mnie nie jest ono w pełni trafione bo flaga jest dla mnie czymś głębszym, co nieoznacza że Kaczyńskiemu się szacunek nie nalezy jak każdemy człowiekowi jakim by nie był tymbardziej że jest on jakby nie patrzeć jednym z głównych reprezentantów kraju na arenie międzynarodowej i wg sami sobie Polacy robią złą robotę ośmieszając go na każdym możliwym kroku. Dla niektórych moje podejście jest dziwne, OK mają prawo to takich poglądów ale ja tak zostałem wychowany przez rodziców i poglądów raczej nie zmienie. Edytowane 8 Czerwca 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Śmiech na sali. Jakoś 3 maja flag na samochodach nie widziałem.kraju sie wstydze, ale nie sportowcow. (co my za historie w ogole mamy? :f ) staraja sie, cos im wychodzi i czesc na pewno robi to profesjnalnie; siatkrze, szczypiornisci, kubica, dlaczego nie byc z nich dumnym? chyba juz czesc zapomniala jakie oni maja tytuly :P Edytowane 8 Czerwca 2008 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Szkoda że tak wielu zwyczajnie wstydzi się być polakiem i wywieszać flagę polską. Na samochodzie nie wypada, na balkonie nie wypada. Najlepiej to je schować, zerwać. Bo to siara... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 (co my za historie w ogole mamy? :f )Wolisz historie RPA?, Korei? Zimbabwe? Niemiec? Imho wiekszej głupoty nie slyszalem, historia jak historia, szacunek nalezy sie przodkom i ludziom ktorzy walczyli i gineli za nas, abys dzis mogl wozic w samochodzi flage! IM nalezy sie szacunek nie Kubicy! (Kubicy gratuluje, podziwiam, ale to tak samo jak z Małyszem.....spadajaca gwiazda a jak spadnie to cisza nasatnie, teraz wszyscy wielcy fani F1 a polowa nawet nie zna zasad i reguł, ogolnie psychologia tłumu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 (Kubicy gratuluje, podziwiam, ale to tak samo jak z Małyszem.....spadajaca gwiazda a jak spadnie to cisza nasatnie, teraz wszyscy wielcy fani F1 a polowa nawet nie zna zasad i reguł, ogolnie psychologia tłumu)popieram w całej rozciągłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...