Skocz do zawartości
daar

Wyniki Radeon 9500 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałem porównać moje wyniki na stronie Futuremark z wynikami innych użytkowników tych kart, ale się rozczarowałem; system Futuremark nie rozróżnia 9500 od 9700 i wszystkie wyniki pakuje do jednego worka - bez sensu.

Może ktoś z was skusi się i poda swoje wyniki.

Ja na defaulcie mam 3dm2001 - 11353 i w 3dm2003 - 3525

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj nie ładnie nie ładnie radzio jest kręcony :P - 76 w nature to za dużo jak na 2000+xp na 133 FSB :D albo obniżone detale. a ja na procku niekręconym xp 1700+ i 9500pro mam 10579 a tak na marginesie to na ile kręci się twój radek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem w tym, że się nie kręci.

Dałem mu raz o 5 (słownie: pięć MHz) więcej niż ma fabrycznie i już po drugim teście rozpierniczył się cały obraz.

Wszystke ustawienia są default - to jest oryginalny ATI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na procku 2200+ i 256 ramciu wykreconym ile sie dalo na Kx7-333,karta nie pamietam ile ale max. na AC wyszlo 13200 smarkow.Dla mnie niezle.Szkooooda ze sie spalila.BBA pewnie juz nie dostane  :evil:

SIE SPALILA :wink: - JAKA SZKODA :x

to moze sprobujemy wycisnac na chwilke ze 25.000 - moze SIE NIE SPALI :lol: - tylko bez urazy GROL'u :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na procku 2200+ i 256 ramciu wykreconym ile sie dalo na Kx7-333,karta nie pamietam ile ale max. na AC wyszlo 13200 smarkow.Dla mnie niezle.Szkooooda ze sie spalila.BBA pewnie juz nie dostane  :evil:

to moze sprobujemy wycisnac na chwilke ze 25.000 - moze SIE NIE SPALI :lol: - tylko bez urazy GROL'u :wink:

Czasem się zdarzają wypadki przy pracy :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na procku 2200+ i 256 ramciu wykreconym ile sie dalo na Kx7-333,karta nie pamietam ile ale max. na AC wyszlo 13200 smarkow.Dla mnie niezle.Szkooooda ze sie spalila.BBA pewnie juz nie dostane  :evil:

Spalila sie przy niewlasciwym podpieciu kabli.Konkretnie to ukladalem kabelki coby nie bylo <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnika w obudowie i pomylilem zdaje sie +5 z +12 ale reki nie dam sobie uciac.Moja wina.A od krecenia to sie mogla co najwyzej zawiesic.Ale niektorzy o tym nie wiedza.Bez obrazy... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...