LPKorn3324 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 hej, mam ghosta v14.0 i zasadniczo nie wiem czy poprawnie wykonałem kopię dysku za jego pomocą, ponieważ nigdy wcześniej tego programu. kopię c: wykonałem z poziomu windowsa (trwało to ok 10 min) ,a e: mam niby tą kopię w katalogu norton backups. - czy tego nie powinno robić się jakoś po wrzuceniu płytki przy uruchamianiu kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zasadniczo powinno się robić i przywracać kopie partycji z norton ghost ale spod dosa bez uruchamiania systemu. Dosowa wersja ma pełną funkcjonalność i jest niezawodna. Najlepiej jest uruchamiać z cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zasadniczo to wersja działająca z DOS to była jakies 5 czy 6 wersji temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zasadniczo to wersja działająca z DOS to była jakies 5 czy 6 wersji temu... Najnowsza wersja Ghost'a to bodajże v14 a najnowsza "DOS-owa" v11 która radzi sobie z RAID i wszystkimi systemami plików więc nie jest źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Z raidem radził sobie i ghost 2003. W tych pozniejszych pewnie i tak nie wiele zmienili poza wpisem o wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Mam pytanko co do wersji 14 DOSowej. Czy jesli robie backup jakiejs partycji i zapisuje ja na innej partycji to wtedy usuwa mi wszystkie dane z partycji na ktora zapisuje backup ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Zwykły backup jest zapisywany do pliku i nie jest nic przy tym usuwane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...