D4r3K87 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam przed chwila luknelem do Link tego tematu troszke zmienilem: Intel Dual-Core E2180 2.0 GHz s. 775 Box - 185zł Gigabyte GA-P31-DS3L IP31 s775 - 165zł Aeneon 2GB (2x1GB) PC800 CL4 X-Tune - 110zł ASUS HD3650 256MB 128bit PCI-E DDR3 - 205zł WD WD5000AAKS 500GB sATA II 16MB - 215zł Razem 880zł (resztę podzespołów posiadam) Będzie to jakoś działało?! ewentualnie proszę o +/- może jakieś zamienniki tańsze/lepsze za to dużo wydajniejsze :) na komputerze praktycznie nie gram tylko czasem w WOW.... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 nie napisałeś, czy jesteś w stanie coś dołożyć, czy nie ;) ja brałbym seagate'a zamiast wd bo się do tej firmy przyzwyczaiłem jak możesz dołożyć to już za 270zł można kupić 8800gs mobo ewentualnie można wymienić na abita ip35-e Jeśli nie chcesz nic dokładać to zestaw ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) ja bym wziął e2160 choć jak różnica w cenie mniejsza niż 10zł to lepiej może i ten droższy płyta ok grafe pewnie większość powie że lepszy jest ten radek ale ja wole porządnego PALITA 8600GT :D a co do pamięci to ktoś takie ma?? zastanawiem się nad kupnem dobrych do kręcenia pamiątek i te są tanie i widze że je pooleceją więc jak z nimi jest? bo nie wiem czy do mushkinów dorzucać czy może takie zamówić? do ilu dojdą na rozsądnym napięciu 2.0V i CL5?? aaa no chyba że możesz troszkę dołożyć to tak 8800GS napewno lepszy! Edytowane 6 Czerwca 2008 przez marcin kowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Proca wez E2160, a co do grafy, to na bank tego smiecia nie bierz !!! Dorzuc pare zeta i lykaj 8800GS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=11274 285 zł od Palita A na Apollo coś nie zaktualizowali cen O_o Bo ciągle za 430+ zł... Trza maila napisać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4r3K87 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 A więc zrobie tak jak mi polecacie wezmę 8800GS ale tylko Palita bo patrzac na ceny innych to już nie jest różnica kilku zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Napisałeś że praktycznie nie grasz to nie wiem po co Ci ten 8800GS. Dodatkowo ten palit to straszna suszarka, zagłusza odkurzacz nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4r3K87 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 No nie gram czasem jak lubię w coś popykać ale rzadko! suszarka o to nie odpada!to co zostac przy ASUS HD3650? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Składałem niedawno dokładnie ten zestaw, tyle,że mobo była padnięta, a z braku zapasów wziąłem msi neo-f (czego troche żałuje, trza było brać GA p35, ale sprzet nie podkrecany wiec ok) i kingstony. Powiem tak, jeśli nie grasz często to ta grafa styknie w zupełności. U mnie Grid śmiga na 1280x1024 z wszystkim na full, AA na 1x (przy 2level'u zaczyna trochę zwalniać) więc imo to wystarczy (do tego ten asus jest w miare cichy, no i radeon ma lepszę wspomaganie dla video). Ja jade ze wszystkim na default, więc w razie potrzeby jak ci zacznie brakować mocy to o/c powinno załatwić sprawe. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...