Skocz do zawartości
Gość drapi13

Prosze O Pomoc !

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy żeby ktoś i na wstępie nie powiedział że trzeba czytać to powiem że czytałem dużo ale żadna odpowiedz mnie nie usatysfakcjonowała tzn kupuje nowego kompa myślę że konkretnego bo grafa geforce 9800 gx2 i chce sobie do tego dobrać dobry monitor lcd najlepiej 22 cale ale na monitorach lcd się nie znam wcale dziś byłem w sklepie "Ekspert" by porównać jakość obrazu z moim starym crt 17 cali LG F700p i powiem szczerze że jakość obrazu byłą o dużo ale to dużo gorsza niż na moim starym crteku , wszystkich LCD a nie było ich za dużo bo może z 10 szt ale w przedziale cenowym do 1400 zł między innymi LG l226wa-wn więcej nazw nie pamientam ale to mnie martwi bo tu kupie sobie mocny sprzęcik do gier z mocną grafą a monitor nie pokaże mi tego co bym chciał proszę poradźcie mi jaki monitor wybrać aby obraz wyglądał znacznie lepiej niż na takim LG 226wa-wn bo mnie to dołuje za kwotę max 1400 zł !

za odp z góry dziękuję!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy żeby ktoś i na wstępie nie powiedział że trzeba czytać to powiem że czytałem dużo ale żadna odpowiedz mnie nie usatysfakcjonowała tzn kupuje nowego kompa myślę że konkretnego bo grafa geforce 9800 gx2 i chce sobie do tego dobrać dobry monitor lcd najlepiej 22 cale ale na monitorach lcd się nie znam wcale dziś byłem w sklepie "Ekspert" by porównać jakość obrazu z moim starym crt 17 cali LG F700p i powiem szczerze że jakość obrazu byłą o dużo ale to dużo gorsza niż na moim starym crteku , wszystkich LCD a nie było ich za dużo bo może z 10 szt ale w przedziale cenowym do 1400 zł między innymi LG l226wa-wn więcej nazw nie pamientam ale to mnie martwi bo tu kupie sobie mocny sprzęcik do gier z mocną grafą a monitor nie pokaże mi tego co bym chciał proszę poradźcie mi jaki monitor wybrać aby obraz wyglądał znacznie lepiej niż na takim LG 226wa-wn bo mnie to dołuje za kwotę max 1400 zł !

za odp z góry dziękuję!!!

Wszystkie 22" TN są podobne ... różnią się zakresem regulacji lamp, wielkością lag'u, może balansem barw przy nastawie natywnej, ew. barakiem lub obecnością overdrive ... jeśli chcesz coś wyraźnie odmiennego do 1,4K to tylko Lenovo L220x - bo jest na S-PVA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanowiłem się i jednak wezmę matryce TN ale polećcie mi jakiś dobry monitorek do 1200zł oczywiście przede wszystkim do gier i żeby miał 22 cale !za odp dziękuję

Jeszcze jedno pytanko jak to jest z tymi czarnymi pasami w grach bo mam też xboxa i mam 2 czarne pasy u góry i u dołu w moim starym crtku mam nadzieję żę w nowym monitorze na grach na pc nie będzie tego problemu !???

Edytowane przez drapi13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście polecałbym

LG W2252TQ-PF , nowa matryca , mały imput lag, parametrami porównywalny w samsungiem t220 :). Do tego lepsza gwarancja, i wydaje mi sie lepszy do gier :). Cena ok 900 zł ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi