Skocz do zawartości
Kyle

Edycja Plików Audio Video Hd Ts

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z dołączeniem dodatkowej ścieżki audio AC3 do pliku TS (w którym już są 3 ścieżki audio ... 2x AC3 i 1xDTS ... i oczywiście strumień Video 1920x1080 ). Próbowałem już programu TS muxer ale plik wynikowy jest uszkodzony/niewłaściwie się odtwarza ... i nie da się tego naprawić programem mpegTS repair.

Czy wie ktoś jakim programem "muxować" bezstratnie ścieżki Audio w kontenerze Transport Stream z materiałem Video Full HD ?

=======================================================================

Na razie udało mi się wlepić ścieżkę audio ac3 do pliku TS z Video 1080p (jednak ścieżki audio które były w TS przepadają i są zastępowane ścieżką którą wklejam).

Potrzebne programy to avidemux i projectX .

W avidemux jest taki problem że audio powyżej kilku GB znika więc trzeba operować na plikach ~4-5 GB ... następnie kilka tych zmuxowanych w avidemux segmentów TS 4-5 GB łaczymy w jeden plik np. 20 GB za pomocą projectX .

ps. na razie post pod postem aby podbić temat ... może ktoś powie jak dodać więcej ścieżek audio do pliku TS (w avidemux ta opcja nie działa prawidłowo)

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi